Majk Spirit si myslí, že mimozemšťania ovplyvňujú naše elity (VIDEO)

Majk Spirit si myslí, že mimozemšťania ovplyvňujú naše elity (VIDEO) Foto: Instagram majkspirit

Speváčka Emma Drobná, ktorá presviedčala pred časom divákov, že Zem je doska, má na speváckej scéne veľkú konkurenciu. Nie však v hudbe.

Dlhodobo budovaný pozitívny vzťah ku konšpiráciám má aj spevák Michal Dušička alias Majk Spirit.

Ten sa vo štvrtok na instagrame pochválil, že si ide konšpiráciami už 20 rokov. „Celkom ma bavilo ako ste reagovali na moje “konšpiračné statusy” minule týždne... Idem si tieto veci už 20 rokov a rozmýšľam, že by som tu rád videl debatky na tieto témy častejšie... V týchto konšpiračných teóriách sa často skrýva viac pravdy, ako v oficiálnych verziách... Myslím tým UFO, Illumináti, 9/11, AIDS, Apollo fake, JFK, Diana, Elvis, Chemtrails, HAARP, Nibiru, atď.“ napísal na Instagrame spevák. Jeho status si všimol bloger Jakub Goda.

 

 

Hip-hopový spevák viackrát na Instagrame obhajoval rôzne konšpirácie, propagoval diela známych konšpirátorov a ufológov, na čo reagovali niektorí jeho fanúšikovia prekvapene: „Trochu hanba, že "jediný inteligentný raper na našej scéne" takto podporuje konšpiračné teórie,“ napísal mu istý Mário. Spevák si napríklad myslí, že mimozemšťania ovplyvňujú dianie na Zemi, obchodujú s ľuďmi.

 

Na otázku, v čom teda ľudia obchodujú s mimozemšťanmi, spevák, podľa ktorého fakty sú relatívny pojem, odpovedal takto: "Udajne sú to technológie a “pracovná sila”, ver či never ale sú ľudia s výnimočnými schopnosťami, ktorí sú pre nich vraj veľmi zaujímavý “produkt”."

Majk Spirit už v roku 2015 vo videorozhovore pre Hip Hop Reality sa chválil, že je roky fanúšikom konšpiračných teórií. Hovoril, že si dokonca vystihoval články a „robil si z toho vlastnú bibliu." Vyjadril vtedy aj obdiv ku konšpiračnému časopisu. „Čiže obrovský rešpekt pre Zem a Vek, ale predtým som to nepoznal. Konšpiračno-duchovné témy mám rad." Zem a Vek do vtedy nečítal, lebo že posledné obdobie takéto časopisy nekupuje. „Keď si chcem niečo zistiť, napríklad o Ufo, tak si nekúpim časopis, ale si to vygúglim," povedal spevák, ktorý pri preberaní hudobnej ceny ďakoval vesmíru, že stvoril zelenú rastlinu (marihuanu), ktorá mu pomáhala pri písaní textov..

Majk Spirit je vzorom pre mnohým mladých ľudí, len na Instagrame má takmer pol milióna sledovateľov, viaceré firmy spájajú so svojou značkou. Speváka, pre ktorého "fakty sú relatívny pojem", pred pár rokmi pozvali ako Infuelncera prednášať o kritickom myslení.  

Táto sekcia vzniká v spolupráci s 365.bank.  Stretli ste sa s hoaxom, dezinformáciami či konšpiráciami? Dajte nám o nich vedieť na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.