Fanúšikov Sulíkovi pred voľbami naháňa aj Queen Plačková (FOTO)

Fanúšikov Sulíkovi pred voľbami naháňa aj Queen Plačková (FOTO) Reprofoto TV JOJ

Predvolebná kampaň je v plnom prúde a fanúšikovia sa naháňajú na všetkých frontoch.

V utorok sa menej známy petržalský rapper zviditeľnil na celom Slovensku podporou kandidáta Kotlebovej ĽSNS.

V stredu večer zas postavička z reality šou televízie JOJ Zuzana Strausz Plačková alias „Queen Plačková“ naháňala na Instagrame fanúšikov predsedovi strany SaS Richardovi Sulíkovi.

Po súťaží o kalogén, opasok GUCCI vyhlásila na svojom instagramovom profile súťaž o iPhone. Podmienkou bolo stať sa fanúšikom Richarda Sulíka. Kým predseda SaS mal do vtedy na Instagrame len niekoľko tisíc sledovateľov, vďaka profilu Plačkovej s viac ako 500 tisíc fanúšikmi mu pribúdali ďalší - samozrejme s vidinou výhry mobilu.

Podľa hovorkyne SaS s iniciatívou prišla samotná Plačková. "Zuzana Plačková nie je len influencerka, ale aj volička. Ako sa sama vyjadrila, nechce žiť v krajine, kde vládne nenávisť a korupcia. Rozhodla sa podporiť stranu SaS a o svojej aktivite nás informovala. Sme vďační za každú známu osobnosť, ktorá svojim fanúšikom vysvetlí, že Slovensku pomôžu len riešenia a zdravý rozum. Že to vyvolá taký ošiaľ, sme nepredpokladali, ale teší nás to, pretože nám to pomôže dostať k čo najviac ľuďom naše riešenia pre Slovensko, krajinu, v ktorej sa oplatí pracovať, podnikať a žiť," reagovala hovorkyňa SaS Katarína Svrčeková.

Aktualizácia 7.2.: Plačková má na to iný názor, za objednávateľa považuje SaS. Čo dodatočne do statusu doplnila.