O2 rozdáva 40 GB: Za učenie, tanec, telefonát starším či podporu umelcov (VIDEO)

O2 rozdáva 40 GB: Za učenie, tanec, telefonát starším či podporu umelcov (VIDEO) Reprofoto O2

Spoločnosť O2 od dnešného dňa daruje 10 GB balík dát tým svojim zákazníkom, ktorí sa v tejto mimoriadnej situácii správajú zodpovedne a zostávajú doma.

„Všetci sme si uvedomili, že keď my dospelí pracujeme z domu a naše deti sa z domu učia, dáta míňame akosi rýchlejšie. Sú pre nás často jediným spojením so svetom. Aby nám dáta vystačili nielen na prácu, učenie, ale aj videohovory s našimi blízkymi, s ktorými sa teraz nemôžeme stretnúť, ale aj na hudbu či zábavu, rozhodli sme sa dať jednoduchú možnosť, ako získať dáta navyše,“ hovorí Lucia Petrášová, šéfka marketingovej komunikácie O2 Slovakia. Týmto krokom chce O2 uľahčiť ľuďom situáciu a zároveň ich motivovať, aby sa správali nielen zodpovedne. D

 V rámci Dobrých dát majú zákazníci O2 možnosť splniť 4 výzvy, pričom za odmenu môžu získať v každej výzve 10 GB dát, spolu 40 GB.

Výzvy sú nasledujúce:

1. Učíme sa spolu - 10 GB dát ponúka O2 tým svojim zákazníkom, ktorí na web www.dobredata.o2.sk nahrajú fotku domáceho učenia svojich detí. Výzva platí nielen pre rodičov, ale aj pre učiteľov, ktorí učia svojich žiakov online.

2. Hýbeme sa - Súčasťou tejto výzvy sú tanečník Laci Strike a olympionik Matej Tóth. 10 GB dát získa každý, kto nahrá na kampaňovú stránku video s napodobnením tanečných krokov Laciho Strikea, či si zacvičí s Matejom Tóthom. Ako na to, sa môžu inšpirovať napríklad projektom Telesná na doma s O2 Športovou akadémiou Mateja Tótha na webe akademia.o2.sk. Prípadne môžu odpozerať tanečné kroky na online tanečnej akadémii Laciho Strikea strikehda.sk.

3. Myslíme na starších - Keďže práve seniori sú jednou z najzraniteľnejších skupín počas tejto pandémie a často sú izolovaní, určite ich poteší každá maličkosť v podobe sociálneho kontaktu. O2 vyzýva všetkých, aby potešili telefonátom alebo videohovorom svojich rodičov či starých rodičov. Každý, kto nahrá na www.dobredata.o2.sk  fotku hovoru, získa taktiež balík 10 GB dát.

4. Podporujeme umelcov - Hudba má zázračnú silu a dokáže spríjemniť život kdekoľvek, aj doma. Ak budeme počúvať slovenskú hudbu, pomôžeme slovenským umelcov. Ak nahrá poslucháč screenshot svojho playlistu na Tidali, Spotify alebo Youtube, získa rovnako 10 GB dát.

 Fotky alebo videá o splnení jednotlivých výziev je potrebné nahrať na web www.dobredata.o2.sk. Po schválení obsahu získajú zákazníci kód, ktorý si následne aktivujú, pričom tí, ktorí zatiaľ zákazníkmi nie sú, sa môžu zapojiť po zaobstaraní si karty O2 Voľnosť.  Dáta môžu získať za splnenie každej zo 4 výziev, a to aj opakovane, t.j. môžu získať maximálne 40 GB dát za mesiac. Výzvy sa môžu plniť a dáta aktivovať do 15.5. Dáta je možné aj darovať.

V špeciálnom kampaňovom online videu vystupuje šéf O2 Slovakia Peter Gažík v konferenčnom hovore so známymi osobnosťami.

Akciou O2 nadväzuje na kampaň Dobré dáta, ktorá mala premiéru pri príležitosti jej 10. narodenín. O2 vtedy zákazníkov odmeňovalo za dobré skutky, akými boli napr. podpora kultúrneho predstavenia jeho návštevou, prečítanie dobrej knihy, či varenie zdravých jedál.