Harry a Meghan zverejnili svoj prvý podcast, na záver sa prihovára ich syn Archie (VIDEO)

Vojvoda a vojvodkyňa z Sussexu dnes zverejnili svoj prvý podcast, Harry a Meghan sa v ňom spoločne s hosťami, ako je spevák Elton John alebo tenistka Naomi Osakaová, zamýšľajú nad rokom 2020. Podcast je súčasťou širšieho projektu, na ktorom kráľovský pár spolupracuje s firmou Spotify, píše BBC News.

Mladý pár nehovorí o svojich zážitkoch z práve končiaceho roka, ale dáva slovo svojim priateľom a známym osobnostiam, ktoré obdivujú. Práve oni v podcaste hovoria, čo ich rok 2020 naučil. Sir Elton John považuje rok 2020 za "najhorší, aký kedy zažil," ale dúfa, že pandémia pominie a že sa z každého stane lepší človek. Ďalšími hosťami sú sedemnásťročná aktivistka Christina Adaneová alebo propagátor celostnej medicíny Deepak Chopra. K slovu sa dostane aj americký herec Tyler Perry alebo básnik s pseudonymom George the Poet.

Jednotliví hostia svoje nahrávky posielali, všetko bolo spojené v štúdiu, bez toho, aby sa ľudia fyzicky stretli. Podľa Harryho je to jedno z ponaučení dnešnej doby. Vzťahy a prepojenia sú dôležité, aj keď sa ľudia fyzicky nestretávajú.

"Bez ohľadu na to, aké nástrahy vám život pripravil, verte nám, keď hovoríme, že láska vyhráva," odkazuje poslucháčom Meghan. Posledným rečníkom podcastu je ročný syn Harryho a Meghan Archie, ktorý poslucháčom želá "Šťastný nový rok", a to s "ľahkým americkým prízvukom," ako poznamenala BBC.

Princ Harry a jeho manželka Meghan sa tento rok rozhodli stať sa finančne nezávislými na britskej kráľovskej rodine. V decembri oznámili uzavretie dohody medzi svojím štúdiom Archewell Audio a streamovacou službou Spotify, výška odmeny nebola zverejnená. Už v septembri mladý pár predstavil svoju budúcu spoluprácu so streamovacou službou Netflix. Zmluva na niekoľko rokov sľubuje dokumentárne programy, celovečerné filmy, scenáre alebo programy pre deti.