Vychádza úplne nová aplikácia SledovaniTV pre AppleTV, aktualizácie sa dočkala aj aktualizácia pre AndroidTV

Vychádza úplne nová aplikácia SledovaniTV pre AppleTV, aktualizácie sa dočkala aj aktualizácia pre AndroidTV

Užívatelia SledovaniTV, ktorí využívajú AppleTV, sa môžu tešiť na úplne novú aplikáciu. Tá postupne nahradí tú existujúcu. Nová aplikácia pre AppleTV prináša používateľom tejto platformy nové funkcie a celkovo príjemnejší a plynulejší zážitok zo služby.

Nová aplikácia pre AppleTV, po ktorej používatelia dlho volali, je tu. Od týchto dní sa súčasná verzia aktualizuje na novú, vylepšenú. Užívatelia môžu očakávať okrem moderného designu aj nové a vylepšené funkcie.

Menu sa presunulo k ľavej strane, zjednotil sa tak vzhľad všetkých platforiem a sprehľadnilo sa aj ovládanie. Prehľadnejší je aj nový TV program, ktorý sa rýchlejšie načíta. Rovnako ako na ostatných platformách, aj na AppleTV funguje inteligentné vyhľadávanie či odporúčanie podobných titulov. Na titulnej strane je navyše zoznam obľúbených programov. Ten je možné spravovať na webe.

Televízia AppleTV sa súčasťou komplexného systému platformy Apple, preto je možné aplikáciu ovládať cez iPhone alebo iPad.

„Na aplikácii pre AppleTV pracoval náš vývojársky tím viac ako rok. Užívatelia volali po vylepšení aplikácie, my sme ale nechceli ísť iba cestou opráv a rozhodli sme sa pre úplne novú verziu. Tú si mohli záujemcovia z radov užívateľov vyskúšať v rámci Beta testovania,“ hovorí Head of Marketing spoločnosti SledovaniTV Matěj Čičák.

Obľúbená platforma AndroidTV taktiež získala nové vylepšenia –⁠ nový zoznam kanálov a funkciu obľúbenej relácie.

Kanály v sekcii „Televízia“ budú novo tematicky rozdelené. Užívateľ tak jednoduchšie nájde kanál, ktorý práve hľadá.

Nový_seznam_kanálů_SK_1920x1080.jpg

Treťou novinkou je možnosť pridania programu do obľúbených. Vďaka nej si môže užívateľ relácie označiť a nájde ich vždy na hlavnej obrazovke. Správa obľúbených programov je dostupná na AndroidTV a na webe, v budúcnosti pribudne aj na ostatných platformách. Už teraz je ale vo všetkých aplikáciách dostupný zoznam obľúbených kanálov.