Dag Daniš píše pre Posledného križiaka

Dag Daniš píše pre Posledného križiaka Reprofoto HNtv

Milan Krajniak alias Posledný križiak, ktorý je známy blogmi o Pente, pred niekoľkými týždňami ohlásil vznik politického Hnutia 300. Tento týždeň spustil nový internetový denník - Konzervatívny výber.


Pre Konzervatívny výber píše komentátor Hospodárskych novín Dag Daniš. „Dag Daniš bude mať na Konzervatívnom výbere pravidelnú rubriku – vždy v piatok," povedal pre Omédiách.com Krajniak. Názov rubriky je K.O. Daga Daniša.

Prvý komentár má názov Za Váhostavom je Ficov kamarát Výboh. „Môžeme smelo predpokladať, že za špinavou prácou so splachovaním dlhov Doprastavu a Váhostavu stojí Miroslav Výboh. Oligarcha z pozadia Smeru. A Ficov blízky priateľ. Často označovaný ako "pokladník"," píše Daniš, ktorý bol v minulosti šéfredaktorom Národnej obrody.

Podrobnosti: Vznikol ďalší denník. Založil ho Posledný križiak

"Internetový denník Konzervatívny výber vznikol preto, lebo nám už dlhší čas niečo chýbalo. Chýbal nám portál, na ktorý by sme mohli niekoľkokrát za deň prísť, aby sme zistili, čo najdôležitejšie sa na Slovensku a vo svete udialo. Chýbali nám tiež tipy a odporúčania na zaujímavé články, komentáre a blogy v internetovom svete, ktoré by bola škoda prehliadnuť," napísal Krajniak, ktorý je vydavateľom a zároveň politikom v novom Hnutí 300. Šéfredaktorom je Vladimír Pčolinský.