ADMA prijala do svojich radov dvoch nových členov

ADMA prijala do svojich radov dvoch nových členov

Od svojho vzniku prijímala Asociácia digitálnych marketingových agentúr (ADMA) nových členov už po šiesty raz. Členskú základňu najnovšie rozširujú agentúry Promiseo a Socialists.

 

„Po odhlasovaní všetkých členských agentúr sme sa rozhodli medzi seba prijať agentúry Promiseo a Socialists, ktoré nám pomôžu spoločne plniť stanovené ciele a aj naďalej úspešne rozvíjať digitálny trh. ADMA má momentálne 19 členov, ktorí hrdo reprezentujú víziu neustále sa zlepšujúcej úrovne digitálneho marketingu,” uviedol Pavol Kubán, prezident ADMA.

Promiseo patrí medzi popredné online marketingové agentúry na Slovensku. S viac ako 8-ročnými skúsenosťami klientom ponúka komplexné stratégie s kreatívnymi riešeniami a performance aktivitami od PPC kampaní cez SEO až po sociálne siete. Agentúra je pôvodom z Košíc, svoje služby zabezpečuje na celom Slovensku aj v zahraničí. Promiseo je jediný Google Premier Partner z východného Slovenska a v roku 2015 sa umiestnilo v rebríčku 50 najrýchlejšie rastúcich spoločností strednej a východnej Európy.

Socialists, digitálna agentúra so špecializovaným zameraním na sociálne médiá, vznikla v roku 2016. Zameriava sa na tvorbu dlhodobej social stratégie, inovatívne rozpracovanie online a ATL kampaní pre prostredie sociálnych médií, ideamaking, tvorbu a správu kontentu, ako aj koncepčnú prácu s influencermi a komunitou. V portfóliu má značky ako Škoda, Zlatý Bažant, FunFón, Tuli, Lunter a i.