Bývalý redaktor Markízy bude poradcom a hovorcom ministra dopravy

Bývalý redaktor Markízy bude poradcom a hovorcom ministra dopravy Foto Archív I.R.

Poradcom ministra dopravy a výstavby Andreja Doležala pre strategickú a krízovú komunikáciu sa stal bývalý novinár Ivan Rudolf.

 Ivan Rudolf bude zodpovedný za kompletnú komunikáciu ministerstva dopravy a výstavby, zároveň bude fungovať aj ako hovorca.

Rudolf pôsobil vo viacerých slovenských médiách ako redaktor pre vnútornú politiku, v televízii TA3 a naposledy v Markíze. V Markíze v minulosti pracoval aj Doležal.

V minulosti bol riaditeľom tlačového odboru a hovorcom Ministerstva obrany, v komunikácii radil aj bývalej premiérke Ivete Radičovej. Naposledy pôsobil v oblasti vzťahov s verejnosťou, ako majiteľ a výkonný riaditeľ PR agentúry W.R.P.R..

„S Andrejom Doležalom som pracovne prišiel do kontaktu niekoľkokrát, pričom na mňa vždy pôsobil ako mimoriadne šikovný profesionál. Jeho ponuku som preto prijal s radosťou. Zároveň si uvedomujem zodpovednosť a dôležitosť komunikácie pri tak dôležitom a veľkom rezorte, akým je doprava. Práve v čase krízy, ktorú zažívame, je poctivá a citlivá komunikácia smerom k verejnosti, ale aj zamestnancom rezortu kľúčová,“ povedal Rudolf.

Kontakt pre novinárov:

+421 948 588 088
 Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.