McDonald's Slovakia mení komunikačnú agentúru

McDonald's Slovakia mení komunikačnú agentúru Foto: Facebook McDonald´s

Spoločnosť McDonald's Slovakia ohlásila zmenu v portfóliu agentúr, s ktorými aktuálne spolupracuje. O kompletné PR služby známej spoločnosti na Slovensku sa po novom stará agentúra Seesame Communication Experts.

 

„V rámci rozsiahleho tendrového konania s portfóliami viacerých agentúr sme mali možnosť vidieť a vypočuť si mnohé prezentácie. Rozhodli sme sa pre agentúru Seesame Communication Experts na základe ich profesionálneho a inovatívneho prístupu k našim komunikačným témam a projektom, ktoré boli súčasťou 3-kolového výberového konania. Tešíme sa na nové impulzy v rámci spolupráce, ktorá veríme, že bude prínosná pre obe strany,“ povedala Lucia Polačeková, PR Supervisor pre McDonald’s Slovakia.  

PR agentúra Seesame Communication Experts zabezpečuje pre spoločnosť McDonald's Slovakia komplexné PR služby od 15. júla. „Veľmi si vážime prejavenú dôveru a máme nesmiernu radosť z príchodu lovebrandu McDonald’s medzi nás, do nášho Brand & Lifestyle tímu. Ceníme si to o to viac v kontexte aktuálnej neľahkej situácie, s ktorou sa všetci stretávame, a ktorá so sebou prináša množstvo zmien. Budeme sa snažiť odpovedať na ne prinášaním nových zmysluplných riešení. McDonald’s vnímame ako rodinnú značku s pevnými a silnými hodnotami. Prostredníctvom jednotlivých kampaní tak bude našim cieľom inšpirovať verejnosť k spoločenskej zodpovednosti, ale aj k originálnym zážitkom,“ hovorí Zuzana Sopková, Head of Brand & Lifestyle Seesame Communication Experts.

Spoločnosť McDonald's pôsobí na slovenskom trhu od roku 1995. Na Slovensku McDonald's prevádzkuje 34 reštaurácií.