Wolt a Martinus spúšťajú expresné doručenie kníh

Wolt a Martinus spúšťajú expresné doručenie kníh Foto: Wolt

Donášková služby Wolt neroznáša len jedlo ale začína roznášať aj knihy. Spoločnosť Wolt v spolupráci s Martinusom spúšťa projekt expresného doručenia kníh. Zákazníci si budú môcť cez Wolt objednať z výberu knižných titulov v Bratislave a v Košiciach, píše spoločnosť v tlačovej správe.

“Kuriéri Woltu vám odteraz môžu už o 30 minút z Martinusu doručiť novú knihu od obľúbeného autora, rýchly knižný darček k narodeninám alebo nahradiť zabudnutú knižku počas víkendového oddychu,” hovorí Tomáš Beniak, generálny riaditeľ Woltu na Slovensku. V ponuke nájdu výber z najpredávanejších titulov kníhkupectva Martinus, detské knihy, špeciálne výbery a aj darčekové poukazy.

"Spájať ľudí s knihami je v Martinuse naše hlavné poslanie. Vďaka tejto spolupráci si knižky nájdu svojich čitateľov zakaždým, keď si niekto povie - Kiežby som mal teraz pri sebe dobrú knižku! - a to je už skoro ako kúzlo," dodáva Michal Brat, brand manažér Martinusu. Možnosť objednať si knihy cez Wolt bude dostupná z predajní Martinus v Bratislave na Obchodnej a v Košiciach v OD Urban.

Wolt zároveň rozširuje v Bratislave a v Košiciach oblasť doručenia o nové mestské časti - V Bratislave v najbližších týždňoch pribudne Rača, Podunajské Biskupice a Vrakuňa. V Košiciach sa zóna rozrastie o Ťahanovce a mestskú časť Nad jazerom.

Na Slovensku spolupracuje Wolt okrem kníhkupectva Martinus aj s viacerými partnermi z oblasti fitness, cukroviniek, kvetinárstiev, kozmetiky či alkoholu. Rozvoj donáškových služieb v sektore potravín a maloobchodu je v tomto roku prioritou, zároveň s rapídnym ale udržateľným rastom spoločnosti vo viacerých slovenských mestách.