Novou hovorkyňou premiéra je bývalá redaktorka Markízy (FOTO)

Novou hovorkyňou premiéra je bývalá redaktorka Markízy (FOTO) Foto: ÚV SR

 Úrad premiéra má po dlhej dobe oficiálnu hovorkyňu.

Od 1. júna 2021 sa súčasťou mediálneho tímu predsedu vlády SR Eduarda Hegera stala Ľubica Janíková, ktorá bude pôsobiť ako hovorkyňa.

„Byť hovorkyňou predsedu vlády je pre mňa profesionálnou výzvou a neopakovateľnou pracovnou príležitosťou. Mojím hlavným cieľom bude sprostredkovávať všetky podstatné informácie od predsedu vlády médiám, ale aj verejnosti,“ uviedla Ľubica Janíková.

Odporúčame aj: Premiér predstavil nový komunikačný tím - tvoria ho bývalé redaktorky Markízy a TA3

Janíková tak posilní nový mediálny tím na Úrade vlády, na ktorý nastúpili pred mesiacom bývalé novinárky Agáta Staneková a Lucia Ježeková Havlíková. Poverenou riaditeľkou Tlačového a informačného odboru ÚV SR sa v apríli stala dlhoročná novinárka Simona Mikušová.

Ľubica Janíková má dlhoročné skúsenosti s prácou v médiách. Pracovala vo viacerých komerčných rádiách aj v RTVS. Naposledy pôsobila ako redaktorka domáceho spravodajstva v TV Markíza, kde sa venovala zdravotníckym témam a domácej politike.

 

Kontaktné údaje hovorkyne predsedu vlády pre novinárov: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., +421 918 791 787