Finax má nového šéfa marketingu

Finax má nového šéfa marketingu Foto: Finax

Slovenský fin-techový startup sa v uplynulých mesiacoch rozrástol. Finax spravuje majetok pre viac ako 37 tisíc klientov a zintenzívnil svoje aktivity v zahraničí. S tým súvisí aj potreba personálneho rastu. Novou posilou pre marketing Finaxu sa od mája stal Juraj Šnirc, píše spoločnosť v tlačovej správe.

Juraj Šnirc prišiel do Finaxu z poisťovne Allianz, kde postavil tím digitálneho marketingu a viedol marketingové oddelenie. Predtým pôsobil v 365.bank, v ktorej dizajnoval jej značkovú stratégiu a ako Head of Marketing 365-ky uviedol na trh novú bankovú značku. V minulosti pracoval aj pre J&T Banku a poisťovňu Generali. Kampane, na ktorých pracoval, získali viaceré ocenenia, vrátane Cannes Lions, Golden Hammer, Zlatý klinec alebo Zlatý středník. 

„Veľmi sa teším, že Finax za posledné roky tak vyrástol, vďaka čomu sme dokázali do našich radov získať odborníka so širokými skúsenosťami s marketingom finančných služieb v online kanáloch. Ďuro nás zaujal jeho silne inovatívnym prístupom, ktorý bude veľmi prínosný pri expanzii na zahraničné trhy, spustení novej aplikácie na správu osobných financií Finbot, či zintenzívnení komunikácie,“ povedal Juraj Hrbatý, jeden zo zakladateľov Finaxu.  

„Finax so záujmom sledujem už začiatku. Ako fintechového nadšenca ma veľmi potešilo, že Slovensko má svojho prvého robo advisora! A ako marketéra si ma Finax získal prepracovaným a úprimným content marketingom, aký medzi slovenskými finančnými brandmi nemá konkurenciu. Zo všetkej komunikácie je cítiť hodnoty značky, konzistentnosť a nefalšovanú snahu dať klienta na prvé miesto. A to je niečo, na čom sa dá výborne stavať,” povedal Juraj Šnirc. 

Finax je obchodník s cennými papiermi, licencovaný Národnou bankou Slovenska. ponúka investovanie prostredníctvom fondov ETF.