Spoločnosť RAJO po 20-tich rokoch mení svoj názov

Spoločnosť RAJO po 20-tich rokoch mení svoj názov Ilustr. foto: Rajo

RAJO je už 27 rokov synonymom pre známe mliečne výrobky a značkou, ktorú pozná väčšina Slovákov. Spoločnosť RAJO s.r.o. aktuálne oznámila, že mení svoj názov na MEGGLE Slovakia.

V roku 2001 vstúpila do firmy nemecká spoločnosť MEGGLE AG. Po vyše dvadsiatich rokoch pristúpi materská spoločnosť k formálnej zmene a zjednotí názov svojej slovenskej dcérskej spoločnosti s ostatnými spoločnosťami skupiny MEGGLE. oznámila spoločnosť v tlačovej správe.

Od 2. 4. 2024 tak RAJO s.r.o. zmení svoj názov na MEGGLE Slovakia s.r.o., pričom značka produktov RAJO zostane aj naďalej zachovaná. Spoločnosť zárovrň dodáva, že zmena názvu spoločnosti je technickou záležitosťou a nijako sa nedotkne výrobného programu bratislavského závodu, zamestnanosti, ani samotných produktov. Spotrebitelia ich aj naďalej nájdu na pultoch pod značkou RAJO.

“RAJO je pre mnohých spotrebiteľov voľbou číslo 1. Produkty pod touto značkou sú každodennou súčasťou ich života a značka RAJO je spolu s našimi zamestnancami a dlhodobými vzťahmi s obchodnými partnermi najväčšou hodnotou firmy na Slovensku. Aj po zmene názvu spoločnosti budeme túto značku naďalej rozvíjať, v čom máme aj plnú podporu a dôveru našej materskej spoločnosti,“ povedal konateľ spoločnosti RAJO Branislav Kušnierik.