Komunikáciu pre Kiwi.com na Slovensku prebrala agentúra SKPR STRATEGIES

Komunikáciu pre Kiwi.com na Slovensku prebrala agentúra SKPR STRATEGIES Ilustr. foto: Facebook SKPR STRATEGIES

Spoločnosť Kiwi.com pôsobiaca v oblasti cestovného ruchu sa rozhodla posilniť PR komunikáciu aj na slovenskom trhu. V minulom roku 2023 prebehol tender, kde si pôvodom český predajca leteniek vyberal na PR komunikáciu agentúru SKPR Strategies.

„Naše dáta ukazujú, že Slováci milujú cestovanie. To sa premietlo aj do výrazného nárastu našej zákazníckej základne, ktorá sa oproti pred-covidovému roku 2019 strojnásobila. Práve preto sme zhodnotili, že chceme byť na slovenskom trhu ešte viac prítomní a v minulom roku sme rozbehli tender o PR agentúru. Tešíme sa, že sa s SKPR STRATEGIES môžeme pustiť do nových výziev a dúfame, že si ľudia cestovanie s našou aplikáciou obľúbia ešte viac,“ povedala Daniela Chovancová, CEE media relations manager.

„Sme radi, že môžeme aktívne naštartovať komunikáciu a vytvoriť spoľahlivú a kompaktnú posádku. Na klientskej strane sme sa stretli s profesionálmi z viacerých kútov sveta, s ktorými môžeme vierohodne sprostredkovať správanie sa spotrebiteľov na Slovensku. Náš tím sa už teraz teší na všetky spoločné projekty, veď čo môže byť krajšie ako rozmýšľať o letenkách, dovolenkách či zaujímavých destináciách,“ povedala riaditeľka SKPR STRATEGIES, Soňa Lexmanová.

Spoločnosť Kiwi.com so sídlom v Českej republike a zamestnancami taktiež na Slovensku pomáha nájsť lepšie trasy a ceny pri cestovaní.

SKPR STRATEGIES je fullservisová komunikačná agentúra. Medzi jej aktuálnych klientov patria okrem spoločnosti HEINEKEN Slovensko aj značky ako LIDL, Lenovo, Motorola, Microsoft, Slovenská banková asociácia, Herrys, Mint Investments, Kiwi.com, Úsmev ako dar, Komenského inštitút, Divé maky a iné.