SKPR STRATEGIES zastreší celkovú PR komunikáciu pre Heineken Slovensko

SKPR STRATEGIES zastreší celkovú PR komunikáciu pre Heineken Slovensko Foto: SKPR STRATEGIES

PR agentúra SKPR STRATEGIES prevezme po roku spolupráce so spoločnosťou Heineken Slovensko okrem produktovej aj korporátnu komunikáciu. Zastreší tak celkovú PR komunikáciu pre lídra na slovenskom pivnom trhu.

„Tešíme sa, že môžeme nadviazať na našu doterajšiu spoluprácu, a že Heinekenu môžeme priniesť komplexné riešenia naprieč celým portfóliom brandov i aktivít. Obzvlášť je pre nás výzvou, že sa môžeme naplno zapojiť do tém spoločenskej zodpovednosti, slovenskosti, spolupráce s komunitami. Práve tie dávajú Heinekenu punc spoločnosti, ktorej záleží na prostredí, kde pôsobí. Sadli sme si pracovne aj ľudsky, a to je prvý predpoklad k tomu, aby sme odovzdávali dobrú prácu s výsledkami,“ povedala riaditeľka PR agentúry SKPR STRATEGIES Soňa Lexmanová.

„Tešíme sa na spoluprácu s komunikačnými profesionálmi z SKPR STRATEGIES. Páčia sa nám kreatívne riešenia tímu, ich dynamika a veríme, že spoločne vytvoríme kvalitné komunikačné projekty. Ako kľúčové v komunikácii vnímame prepojenie našich značiek s povedomím o slovenskosti a udržateľnosti. Budeme radi, ak sa nám v tejto oblasti vzájomne podarí vytvárať zmysluplné komunikačné aktivity, ktoré prinesú pridanú hodnotu našim zákazníkom, spotrebiteľom ale aj komunitám, ktoré prepájame,“ povedala hovorkyňa a manažérka korporátnych vzťahov pre spoločnosť HEINEKEN Slovensko Helena Windisch.

HEINEKEN Slovensko je viac ako 20 rokov lídrom na slovenskom pivnom trhu a je súčasťou jednej z najväčších pivovarníckych skupín na svete – HEINEKEN N.V. Spolu so značkou Heineken®, vlajkovou loďou portfólia spoločnosti, HEINEKEN na Slovensku predáva najhodnotnejšiu slovenskú pivnú značku Zlatý Bažant, ďalšie silné slovenské značky Corgoň a Kelt, regionálny Martiner a Gemer, ako i niektoré známe zahraničné značky – Krušovice, Starobrno, Desperados a najpredávanejší cider na svete Strongbow.

SKPR STRATEGIES je fullservisová komunikačná agentúra, medzi jej aktuálnych klientov patria okrem spoločnosti HEINEKEN Slovensko aj značky ako LIDL, Lenovo, Motorola, Microsoft, Slovenská banková asociácia, Herrys, Mint Investments, Kiwi.com, Úsmev ako dar, Komenského inštitút, Divé maky a iné.