Nová kampaň so starčekom Saganom je z roku 2061

Nová kampaň so starčekom Saganom je z roku 2061 Reprofoto youtube Telekom

 Pani Saganová vypeká a fotí a šušlajúci Peter Sagan sa chystá aj so svojim dvojníkom odpratávať sneh. Biele svetre, biele vlasy, a okolo nich futuristické technológie s detailami v ružovej farbe.

Slovak Telekom má novú vianočnú kampaň z dielne agentúry MUW Saatchi Saatchi a produkčnej spoločnosti Hitchhiker Films.

„Telekom dlhodobo vystupuje ako inovátor, ktorému je blízke myslieť do budúcnosti a inšpirovať sa ňou. Jednotlivé produkty a produkty v rámci Vianoc budú s technológiami budúcnosti silno prepojené," píše spoločnosť v tlačovej správe o kampani, ktorou prenáša Vianoce Sagananovcov do roku 2061.

Kampaň odštartoval krátky tízingový spot, na ktorom je silueta Sagana s bielymi vlasmi, ako si obzerá zelené tričká aj z budúcich rokov.
Po prvom vianočnom spote s koláčikmi budú nasledovať aj ďalšie verzie spotov, v ktorých bude Telekom predstavovať jednotlivé produkty pričom avizuje aj prekvapenie, hlavne v komunikácii na sociálnych médiách.

Foto: Telekom

Telekom zároveň odštartoval tzv. „Telekom Truck", cestu mobilného shoroomu po Slovensku. Telekom Truck navštívi do konca roka 40 slovenských miest a obcí. „Základným cieľom mobilného showroomu je byť k zákazníkovi čo najbližšie, aby sa cítil ako doma. V pojazdnom kamióne si okrem zoznámenia sa s našou produktovou ponukou môžu zákazníci nabiť svoje zariadenia, pripojiť sa na bezplatnú WiFi, občerstviť sa a pre najmenších je pripravený detský kútik," píše Telekom.