Niké prichádza s novou kampaňou: V hlavnej úlohe Tóth, Rehák-Štefečeková, Vlček (VIDEO)

Niké prichádza s novou kampaňou: V hlavnej úlohe Tóth, Rehák-Štefečeková, Vlček (VIDEO)

Najväčšia slovenská rodinná spoločnosť odštartovala novú kampaň s troma ústrednými postavami. V hlavných úlohách sa predstavili chodec Matej Tóth, športová strelkyňa Zuzana Rehák-Štefečeková a rýchlostný kanoista Erik Vlček.

Reklamné spoty s troma výraznými slovenskými športovcami sa spájajú primárne so CSR projektom Niké s názvom Fond pre budúcnosť športu. V priebehu jedného roka získalo vďaka tejto iniciatíve podporu na svoj rozvoj takmer 300 mladých slovenských športovcov, športových klubov či združení. Spoločnosť medzi nich rozdelila čiastku, ktorá už presiahla pol milióna eur. Pozitívnou správou je, že v tejto aktivite plánuje Niké pokračovať aj naďalej.

Noví ambasádori

V kampani k Fondu pre budúcnosť športu sa predstavili spomínané hviezdy slovenského športu. Práve oni v troch reklamných spotoch motivujú mladú generáciu športovcov k tomu, aby sa zapojili do projektu Niké. Nevystupujú v nich však sami, spoločnosť im robia ich potenciálni nástupcovia.

Viac o kampani k Fondu pre budúcnosť športu prezradil kreatívny riaditeľ agentúry Istropolitana Ogilvy Peter Darovec: „Cieľom kampane bolo poukázať na dnešných vrcholových športovcov, aj mladé talenty autentickým spôsobom. V oboch táboroch sú skutoční ľudia so skutočnými príbehmi a rovnako skutočná je aj podpora Fondu pre budúcnosť športu,“ uviedol Darovec.

Cieľom je pomáhať mladým športovcom

Fond pre budúcnosť športu podporuje talenty, aby si mohli plniť svoje veľké športové sny, ale aj amatérskych športovcov, ktorým chýbajú prostriedky na pokračovanie v ich činnosti. Projekt vznikol v júni minulého roka, kedy na začiatok Niké prispela do Fondu sumou v hodnote 100 000 eur. A ďalšie prostriedky vkladá za pomoci samotných klientov a to jedným centom z každého podaného tiketu. Vo Fonde sa už vyzbieralo viac ako 800-tisíc eur, ktoré putujú nádejným športovcom. 

K tomu, aby jednotlivci či tímy získali štedrý grant stačí poslať originálne video so štipkou kreativity i humoru na www.nikefondsportu.sk. Takto môžu presvedčiť porotu o tom, že práve oni sú vhodní adepti na zisk štedrého grantu. Po vyhodnotení sa tak zaradia do veľkej skupiny ocenených. Buďte medzi nimi aj vy!