Poznáme mená víťazov Love Island Česko & Slovensko. Toto sú oni (FOTO)

Poznáme mená víťazov Love Island Česko & Slovensko. Toto sú oni (FOTO)

Za účasti rodiny, kamarátov, ale aj bývalých víťazov sa odohralo finále tretej série reality šou Česko & Slovensko.

 Posledný diel v slávnostne vyzdobenej vile si nenechali ujsť ani manžel moderátorky Zorky Hejdovej Míra a „hlasy“ oboch krajín: Čech Vašek Matějovský a Slovák Lukáš Frlajs, ktorí sa nečakane spolupodieľali aj na moderovaní finálového večera.

Vo finále si všetky páry pripomenuli ich cestu súťažou. Diváci videli, ako sa dievčatá aj chlapci pripravujú a dojemné bolo, keď si páry čítali zamilované listy. O poradí tradične rozhodli diváci hlasovaním v špeciálnej aplikácii. Na treťom mieste skončili Rachel a Claude. „Nečakali sme, že budeme vo finále. Sme radi, že sme tu mohli byť,“ zverila sa influencerka Rachel Karnižová.

Na druhom mieste skončili Venis a Adam a víťazným párom sa stali Majka a Chris. „Úprimne som to nečakala. Som v takom šoku, že nemám slov,“ neskrývala dojatie Mária Glatzová a aj Christopher Jirout stratil české slová: „Ja som šialene excited. To je také amazing. Jednoducho amazing experience. Mali sme krásnu rozprávku a dúfam, že tá rozprávka bude pokračovať.“

Odporúčame aj: Pozrite si kto sú v súkromí jednotliví finalisti

Poslednou úlohou víťazného páru bolo vyžrebovať si obálky. V jednej boli peniaze, druhá bola prázdna. Peniaze pripadli Majke, a tak si mohla vybrať, či si celý obnos – rozprávkových 75 000 eur - nechá alebo sa podelí s Chrisom. Ich rozprávka mala happy end a o výhru sa podelili.

Ako sa víťazom aj ostatným súťažiacim z Lovu Islandu darí po skončení šou ukáže tradične Love Island: After, ktorého prvá časť bude na Voyo k dispozícii už v pondelok 6. novembra 2023. V dvoch dieloch sa bude obzerať za nezabudnuteľnými momentmi bývalých účastníkov tohtoročnej série, ktorým sa na ostrove nepodarilo nájsť svoj ideálny náprotivok. Práve títo ostrovania sa teraz znova spoločne stretnú, aby si pripomenuli chvíle strávené vo vile. Budú mať tiež možnosť stráviť romantické rande s náprotivkom, ku ktorému v priebehu šou prechovávali sympatie, ale kvôli okolnostiam nemali možnosť ho vo vile bližšie spoznať.

Bývalé srdiečka sa zveria so svojimi pocitmi a zážitkami po skončení šou a odhalia svoje plány do budúcnosti. Druhá nadväzujúca epizóda šou tiež pripomenie najzásadnejšie okamihy finálových párov, vrátane vyhlásenia výsledkov a tiež ich rozlúčku s krásami ostrova Gran Canaria. Diváci budú tiež svedkami návratu srdiečok domov, prežijú s nimi okamihy pri prvom vzájomnom stretnutí s ich rodinami a dozvedia sa, aké sú ich plány do budúcnosti.