Z vydavateľstva KOŠICE:DNES odchádza generálna riaditeľka

Z vydavateľstva KOŠICE:DNES odchádza generálna riaditeľka

Alexandra Mihók-Kvietková odchádza z pozície generálnej riaditeľky mediálneho domu KOŠICE:DNES. Vo vedení firmy zostávajú šéfredaktor Dušan Karolyi a obchodný riaditeľ Marko Duditš.

Pozícia generálneho riaditeľa KOŠICE:DNES ostáva neobsadená, informuje spoločnosť v tlačovej správe.

Alexandra Mihók-Kvietková pôsobila vo funkcii generálnej riaditeľky KOŠICE:DNES od roku 2018, keď nahradila Alenu Černú. V mediálnom dome pôsobila od jeho založenia v roku 2014 na pozícii marketingového riaditeľa.

„Diskusia o mojom odchode prebiehala od začiatku roka. Po vzniku krízy na mediálnom trhu spôsobenej COVID-19 som však považovala za svoju povinnosť firmu nastaviť do režimu, v ktorom je spôsobilá krízu prekonať. To sa podarilo a teda je vhodný čas na zmenu. Spoločnosti KOŠICE:DNES som naďalej k dispozícii v pozícii konzultanta pre prípad potreby. Po šiestich intenzívnych rokoch, by som sa však chcela venovať aj iným aktivitám,“ povedala Alexandra Mihók-Kvietková.

„Som presvedčený, že najviac pre KOŠICE:DNES urobila práve Alexandra. Za 20 rokov v mediálnej branži som nestretol nikoho, kto by podával taký intenzívny výkon. Chceme v tom samozrejme pokračovať,“ povedal Marko Duditš.

„Od svojho vzniku prešiel mediálny dom mnohými turbulenciami, dobrými aj zlými časmi. Na tom, že je KOŠICE:DNES stále na mape regionálnych médií, má Alexandra významný podiel. Želám jej všetko dobré v ďalších aktivitách. Nových nápadov a energie má vždy dostatok,“ uzavrel Dušan Karolyi.