STAR production má zmeny vo vedení aj nový časopis

 STAR production má zmeny vo vedení aj nový časopis Foto: zenskweb.sk

Od 1. septembra 2014 prichádza vo vydavateľstve STAR production k viacerým významným zmenám.

 


Na miesto obchodného riaditeľa nastupuje Pavol Hanzel, ktorý nahrádza Martinu Valachovú. Pavol Hanzel bol v minulosti riaditeľom Fun Rádia, obchodným riaditeľom STV, riaditeľom marketingovej komunikácie Matador Group.

 

Jeho snahou, ako hovorí, je „prepojiť komunikáciu titulov a projektov vydavateľstva do úspešných obchodných aktivít v novej, dynamickej, presne cielenej forme marketingovej komunikácie so zachovaním a zvyšovaním atraktívnosti obsahu jednotlivých titulov. Priblížime sa viac k ľuďom i obchodným partnerom, nielen tradičnými cestami, ale aj nadčasovým a moderným spôsobom, ktorý potvrdí históriu a ukáže budúcnosť komunikácie printových médií na Slovensku."

Vydavateľstvo má aj nový titul Slovenka Zdravie rodiny, ktorý sa na pultoch objaví 5. septembra. Nový časopis na 100 stranách ponúkne čitateľom informácie o zdravom životnom štýle v rubrikách šport, stravovanie, móda, psychohygiena, voľný čas, rodina.

Slovenka Zdravie rodiny pribudne k ženským titulom vydavateľstva Slovenka a Praktická Slovenka.
Od septembra 2014 zároveň vydavateľstvo opúšťa spoločenský dvojtýždenník Star, ktorý však na slovenskom trhu nekončí, ale prechádza pod nového vydavateľa - Michala Hoštáka.