DVB-T je dnes bližšie ako ste čakali

Spoločnosť Towercom, a.s. prevádzkovateľ digitálneho terestriálneho vysielania spustil sériu aktivít, ktoré divákom zatraktívnia a ešte viac sprístupnia terestriálne vysielanie.

 

 

Uplynulé mesiace priniesli významné zmeny v digitálnom terestriálnom vysielaní na Slovensku. Medzi divácky najzaujímavejšie patria nové televízie v programovej ponuke, lepšie pokrytie, či pre technicky menej zdatných Technická podpora.

Priniesť DVB-T do takmer každej domácnosti umožní spustenie projektu technickej podpory príjmu DVB-T. Towercom, a.s. na základe podnetov a požiadaviek občanov a našich skúseností pripravil službu Technická podpora príjmu DVB-T. Občania, ktorí majú záujem o DVB-T vysielanie a doteraz nevedia ako na to, či sú v pokrytí digitálneho terestriálneho vysielania, čo potrebujú k tomu aby mohli sledovať ktorúkoľvek televíziu z programovej skladby niektorého DVB-T multiplexu, môžu sa obrátiť priamo na našu spoločnosť. Pracovníci Towercomu, a.s. na základe záväznej objednávky vykonajú meranie pokrytia signálom DVB-T v požadovanom mieste, odporučia, zapoja a prípadne dodajú potrebnú technológiu na príjem DVB-T.
O službe Technická podpora príjmu DVB-T, ako jednej z aktivít našej spoločnosti, sa viac dozviete na www.dvbt.towercom.sk, a ktorákoľvek z ponúkaných možností sa dá objednať cez jednoduchý objednávkový formulár. Informácie o službe a jej cene získate aj na telefónnom čísle 02/ 49 220 481.

Lepšie pokrytie - siete druhého a tretieho multiplexu sa rozšírili o ďalšie vysielače a dokrývače, čím sa zvýšilo reálne pokrytie terestriálnym vysielaním, a s dokrývaním sa bude tento rok ešte pokračovať.

Spustenie prvého a štvrtého multiplexu prinieslo bohatšiu programovú ponuku. Od apríla 2013 môžete zadarmo sledovať 10 televízií a počúvať niekoľko rádií. Navyše pre náročnejších divákov je k dispozícii pestrá ponuka ďalších 12 televízií v rámci platenej služby Plustelka.

Vynovená webová stránka www.dvbt.towercom.sk prináša komplexné informácie o „našom DVB-T" a spolu s novou interaktívnou mapou pokrytia určite poteší jej návštevníkov a divákov. Nájdu tam informácie nielen o slovenských celoplošných multiplexoch, ale aj informácie o možnostiach príjmu regionálneho vysielania, či o cezhraničnom príjme zahraničných DVB-T multiplexov.
Webová stránka www.plustelka.sk ponúka divákom, okrem iného, pohodlný e-shop kde si môže divák vybrať z ponuky koncových zariadení a príslušenstva pre príjem Plustelky, a určite urobí radosť aj prehľadný programový sprievodca (EPG).
Divákom digitálneho terestriálneho vysielania sa ihneď môže stať každý, vybavený DVB-T prijímačom a je v pokrytí signálu. Jeho veľkou prednosťou, okrem prinášanej kvality, väčšieho počtu TV staníc a doplnkových služieb je, že ako jediná platforma ponúka televízny príjem aj bez mesačných poplatkov, bez akejkoľvek viazanosti a bez aktivačného poplatku. A v prípade, že potrebujete pomoc s príjmom DVB-T je tu pre každého naša služba Technická podpora príjmu DVB-T.