Rádio Expres predstavuje nový vietor v digitálnej audio reklame. Na svete je prvý chatbot, znalec slovenských podcastov

Rádio Expres predstavuje nový vietor v digitálnej audio reklame. Na svete je prvý chatbot, znalec slovenských podcastov Foto: Rádio Expres

Volá sa PodmazBot a odporučí vám ten najlepší podcast presne podľa vašej nálady a záľub. Má dokonalý prehľad o tom, ktoré podcasty sú na Podmaz.sk, najväčšom portáli slovenských podcastov, ktorý spravuje Rádio Expres. Na trhu tak vznikla unikátna reklamná platforma pre audio reklamu v online.

 

Pozri, ako PodmazBot funguje:

Slováci milujú podcasty. Aspoň raz mesačne si ich vypočuje až 40% ľudí vo veku 16 až 55 rokov a až 60% počúva iba slovenské podcasty*. Aplikácií je viac, ale v žiadnej z nich si nemôžete vyfiltrovať podcasty podľa jazyku alebo krajiny, v ktorej vznikli. Podmaz.sk je tak jediným miestom, kde môžete spoznávať a objavovať rýdzo slovenské podcasty, vytvárať si vlastné playlisty, vyberať si podľa tém alebo sledovať obľúbených autorov. A hlavne, je to miesto, kde vám má vždy kto poradiť. Už teraz je tam takmer 400 podcastov, 22 000 epizód a 12 000 podcastových hodín.

PodmazBot je vycvičený presne na to, aby odporučil taký podcast, ktorý ulahodí vášmu uchu. Stačí sa s ním dať do reči. Je to najväčší špecialista a vyberie vám to najlepšie aj podľa toho, koľko máte času na počúvanie, či chcete behať alebo upratovať, či sa chcete socializovať alebo sa baviť... Má pre vás množstvo vlastných tipov, ale pomôže, aj keď hľadáte podcast podľa konkrétneho autora alebo témy. Tých nájdete na Podmaz.sk až 23 rôznych, od cestovania, vedy, humoru až po jedlo, módu, šport..

Na svoje si tak prídu nielen poslucháči, či tvorcovia nevídaných a neslýchaných podcastov, ale aj inzerenti, ktorí môžu využiť na našom trhu jedinečnú reklamnú platformu. Digitálna audio reklama sa tam môže nakupovať priamo, ale aj programaticky cez viaceré DSP. Zásah je presný podľa cielenia, od športovcov, cez vyznávačov zdravého životného štýlu, až po ľudí z biznisu, ktorí si radi vypočujú odborné diskusie.

PodmazBot si môžete vyskúšať tu: http://bit.ly/PodmazBot

*Zdroj: Kantar, prieskum November 2021 (vzorka 604 respondentov, ktorí počúvajú podcasty aspoň raz mesačne.)