Šou Možné je všetko! s Polnišovou zvíťazila s absolútne rekordnou sledovanosťou (VIDEO)

Šou Možné je všetko! s Polnišovou zvíťazila s absolútne rekordnou sledovanosťou (VIDEO) Foto: Markíza

Zábavná šou Možné je všetko! aj so siedmou premiérovou epizódou potvrdila svoj rastúci divácky úspech, v sobotu 21. októbra 2023 sa v cieľovej skupine 12-54 stala absolútne najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc, pričom v oboch hlavných cieľových skupinách zaznamenala doposiaľ vôbec najvyšší počet divákov.

V komerčnej cieľovej skupine 12-54 Možné je všetko! zvíťazilo s doposiaľ rekordným ratingom 6,9 % a trhovým podielom 22,6 %. Medzitýždenne si tak čoraz obľúbenejšia šou z hľadiska ratingu polepšila o 0,6 percentuálneho bodu. Konkurenčné programy výrazne zaostali, film Stratené mesto zaznamenal na TV Joj v rovnakej cieľovej skupine trhový podiel 18,4 % a súťažná šou Záhady tela na Jednotke RTVS podiel na trhu iba 13,1 %.

Originálne zábavné hry plné nečakaných prekvapení si v spoločnosti Markízy užilo taktiež rekordných 316-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov, pričom v čase vysielania mala šou dosah až na 478-tisíc divákov (AvRch v CS 12+). Stálu zostavu šou v siedmej epizóde doplnili obľúbená herečka a komička Petra Polnišová a populárny spevák Mário „Kuly“ Kollár.