V novej šou Možné je všetko sa predstaví Maštalír, Kovalčíková ale aj Vinczeová či Dangl (VIDEO)

V novej šou Možné je všetko sa predstaví Maštalír, Kovalčíková ale aj Vinczeová či Dangl (VIDEO)

Jedným z hlavných programov televízie Markíza na jeseň bude zábavná šou s názvom Možné je všetko. Počas desiatich sobotných večerov sa predstavia populárne osobnosti a zabávači v neobvyklých situáciách.

Prostredníctvom rôznych vopred neočakávaných úloh, napínavých hier a náročných výziev sa postarajú o neopakovateľné a stále nové vtipné situácie a skvelú atmosféru, avizuje televízia. Novinka odštartuje na obrazovkách TV Markíza v septembri 2023.

Súčasťou šou je aj hra „Šikmá plocha“, v ktorej celebrity predvádzajú vtipné scénky odohrávajúce sa vo vnútri izby, ktorá je postavená pod 22,5-stupňovým uhlom.

„Pripravujeme novú šou, ktorá na Slovensku doposiaľ nebola uvedená. Účinkujúci sa musia pripraviť na rôzne úlohy a zadania, v ktorých neraz budú musieť prekonať samých seba. Podarilo sa nám dať dokopy zostavu perfektných hercov a zabávačov, ktorí spolu v tejto forme ešte neúčinkovali. Každý je iný a každý má svoje silné stránky, ktoré môže využiť. Verím, že diváka prekvapíme a zabavíme,“ zhodnotil Pepe Majeský, kreatívny producent a režisér šou Možné je všetko.

Na účinkujúcich čakajú disciplíny a úlohy, v ktorých budú musieť vyjsť zo svojej komfortnej zóny a prekonať samých seba. Stálu zostavu budú dopĺňať v každej epizóde dvaja noví hostia.

V slovenskej adaptácii formátu diváci uvidia Tomáša Maštalíra a Janu Kovalčíkovú, moderátorku Adelu Vinczeovú, manželský pár komikov Zuzanu Kubovčíkovú Šebovú a Michala Kubovčíka, herca a zabávača Juraja Kemku a ďalších hostí vrátane Adama Bardyho, Martiny Zábranskej, Attilu Végha či Petra Marcina.

„Teším sa, že budem súčasťou nového programu. Je to formát, ktorý je hravý a zábavný. Stretla sa tam skvelá partia komikov a improvizátorov a verím, že spoločne divákov pobavíme,“ povedal Tomáš Maštalír, ktorý sa na jeseň predstaví aj v nových sériách seriálov Pán profesor a Výnimočná Nikol. „Veľmi sa teším na túto šou, pretože si myslím, že to opäť môže televíznym diváčkam a divákom priniesť kopec zábavy, srandy a uvoľnenia. Myslím si, že to je v dnešnej dobe nadmieru dôležité, pretože so smiechom a s nadhľadom sa dajú veci riešiť ľahšie,“ doplnila Jana Kovalčíková, ktorá aktuálne vstupuje aj do deja seriálového hitu Dunaj, k vašim službám.

„Ja mám veľmi rada zábavu, rada hrám spoločenské hry a milujem aj improvizáciu. Verím, že potešíme a rozveselíme divákov. Myslím si, že každý z nás by mal mať stále chuť sa hrať a zabávať sa,“ dodala Zuzana Kubovčíková Šebová, ktorá spolu s manželom Michalom Kubovčíkom patrila medzi herecké hviezdy komediálneho seriálu Horná Dolná. „Teším sa na novú šou. Zišla sa super partia a bude to perfektné,“ myslí si aj Michal Kubovčík.

Zábavnou šou bude sprevádzať Dano Dangl, ktorý je zároveň jej výkonným producentom.

Možné je všetko je slovenskou adaptáciou pôvodne francúzskeho formátu, ktorý pod názvom Anything Goes distribuuje spoločnosť Banijay Rights. Lokálne verzie šou už vznikli v približne 30-tich krajinách po celom svete, napríklad aj v Taliansku, Holandsku, Izraeli, Nórsku, Turecku, Mexiku, Bulharsku či Portugalsku. TV Markíza šou vyrába v spolupráci s produkčnou spoločnosťou Noemo, ktorá stojí napríklad aj za zábavným formátom 2 na 1.