Možné je všetko 2!: Účinkujúci a moderátor. Toto sú ich príbehy (FOTO)

Možné je všetko 2!: Účinkujúci a moderátor. Toto sú ich príbehy (FOTO) Foto. Markíza

Jednou z hlavných relácií jesennej televíznej sezóny je zábavný formát Možné je všetko!. Druhú sériu prináša televízia Markíza. Prinášame prehľad, kto sú účinkujúci a moderátor:

Moderátor: Dano Dangl

Foto: Makíza
Dano vyštudoval Vysokú školu múzických umení v Bratislave, no okrem herectva sa venuje aj moderovaniu, réžii, produkcii a tvorbe námetov. Jeho hlas je tiež spätý s množstvom dabingových rolí. Divákom televízie Markíza priniesol zábavné projekty Kredenc a Partička, spolu s Adelou Vinczeovou sú autormi originálnej šou 2 na 1, ktorá sa s úspechom vysiela od roku 2018. Je ženatý, má syna Olivera a dve dcéry Lauru a Siennu.

Účinkujúci

Jana Kovalčiková

Foto: MarkízaJana Kovalčiková sa narodila v Prešove. Po gymnáziu študovala herectvo na VŠMU. Spolupracovala Divadlom Aréna, ASTORKA Korzo '90, GUNaGU. V roku 2016 sa stala členkou súboru Divadla Andreja Bagara v Nitre, o rok nato členkou Slovenského komorného divadla v Martine. V SND debutovala v roku 2013 v inscenácii Bratia Karamazovovci, od roku 2020 je jeho členkou. Je známa z viacerých televíznych seriálov ako Oteckovia, Chatári, Klamstvo. Je tiež víťazkou ôsmej série tanečnej šou Let's Dance. 

Zuzana Kubovčíková Šebová

Foto: MarkízaSlovenská herečka sa narodila v roku 1982 a vyštudovala herectvo na Konzervatóriu v Bratislave. Dlhý čas pôsobila v Divadle Jána Palárika v Trnave, odkiaľ po jedenástich rokoch účinkovania odišla. Diváci ju mohli vidieť i v predstaveniach bratislavského divadla GUnaGU a televíznych seriáloch ako Ordinácia v ružovej záhrade či Horná Dolná. 

Michal Kubovčík

Juraj Kemka

Foto: Markíza

Slovenský dabingový herec; zabávač, komik.

Adela Vinczeová

Foto: MarkízaVyštudovala kulturológiu na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave a v roku 1996 sa dostala do celoslovenského finále prestížnej modelingovej súťaže Elite Model Look. Svoju kariéru začala ako redaktorka v Teleráne. Neskôr bola hviezdou Fun Radia. Prelomom v jej televíznej kariére bol projekt Slovensko hľadá SuperStar, ktorý tri sezóny moderovala s Martinom "Pycom" Rauschom. Bola moderátorkou aj súťažnej show Test národa, porotkyňou show Slovensko má talent a Talentmania. Adela bola súčasťou aj populárnej tanečnej šou Let´s Dance, ktorú z piatich sérií štyri moderovala a v jednej sa predviedla ako jedna zo súťažiacich. V TV Markíza dostala príležitosť moderovať aj svoju vlastnú šou s názvom Adela show a od roku 2014 sprevádza divákov v obľúbenom hudobnom projekte Chart Show.

Tomáš Maštalír

Foto: Markíza

Je členom činohry SND. Narodil sa 4. septembra 1977 v Trnave. Ako žiak základnej školy prednášal prózu. Študoval na modranskom gymnáziu, kde hrával divadlo. Neskôr odišiel do Bratislavy na VŠMU, kde boli jeho pedagógmi Emil Horváth, Juraj Slezáček či Peter Mikulík. Neskôr sa mu pedagogicky venoval aj režisér Ľubomír Vajdička. Štúdium úspešne ukončil v roku 2000, kedy pôsobil aj v trnavskom divadle. V tom istom roku sa stal členom Činohry SND. V súčasnosti má na konte množstvo divadelných hier, filmov a seriálov. Je tiež veľmi obľúbený v dabingu. Okrem reklám pre známu komerčnú banku prepožičal svoj hlas aj postave Voldemorta vo filmoch o čarodejníkovi Harrym Potterovi. Načítal tiež komentáre k seriálom Najväčšie tragédie Slovenska, Najväčšie kriminálne prípade či relácii 112. 

Diváci si ho obľúbili aj v seriáloch televízie Markíza: Ordinácia v ružovej záhrade, Chlapi neplačú, Výnimočná Nikol či ako profesora Sama Vozára v seriáli Pán profesor, kde hviezdi už v štvrtej sérii. Najnovšie sa naňho môžu tešiť v seriáli Dunaj, k vašim službám. 

Tomáš má na konte aj niekoľko ocenení. Doma má dve sošky OTO v kategórii herec za roky 2007 a 2008. V roku 2008 sa stal aj Talentom roka. V roku 2009 získal ocenenie IGRIC za herecký výkon vo filmovom alebo televíznom diele - postava Andreja v študentskom filme Leto za originálne vytvorenie ambivalentnej postavy. Je aj držiteľom ceny Krištáľové krídlo v kategórii Divadlo a audiovizuálne umenie. 

Jakub Jablonský

Foto: Markíza

 Jakub Jablonksý je slovenský herec. Študoval herectvo na VŠMU v Bratislave. Aktuálne hrá postavu Dávida v seriáli Dunaj, k vašim službám. Okrem toho tancoval v deviatej sérií šou Let's Dance a účinkuje aj v druhej sérií šou Možné je všetko. 

Anna Jakab Rakovská

Anna Jakab Rakovská je slovenská herečka. S manželom, hercom Róbertom Jakabom, majú dcéru Agnes a syna Ondreja. Hrala v seriáloch ako Dunaj, k vašim službám, Oteckovia, či Kuchyňa. Aktuálne tancuje v deviatej sérii šou Let's Dance.

Juraj Loj

Foto: Markíza

 Známym sa stal účinkovaním v televíznom seriáli Búrlivé víno, kde stvárňoval postavu Martina Roznera. Za vedľajšiu rolu vo filme Šarlatán bol nominovaný na Českého leva. Účinkoval v šou Tvoja tvár znie povedome. Aktuálne tancuje v deviatej sérii šou Let's Dance.