Hosťom relácie Na telo bude prezident Andrej Kiska (VIDEO)

Hosťom relácie Na telo bude prezident Andrej Kiska (VIDEO) Reprofoto youtube/jenasviac

Prezident Andrej Kiska tento týždeň videom na Facebooku ohlásil, že založí vlastnú politickú stranu.

 

V nedeľu o 13:00 bude hosťom diskusnej relácie televízie Markíza Na telo. Moderátor Michal Kovačič sa ho bude pýtať kto v jeho novej strane bude a kto naopak nie? "Presvedčí Ivetu Radičovú? A je v kontakte s arcibiskupom Bezákom? Koľko vlastných peňazí je ochotný do strany vložiť a kto iný mu ju pomôže financovať? S kým chce byť vo vláde a koho vylučuje? Nešiel by do vlády so Smerom, ani ak by inak vznikla koalícia s Kotlebovou ĽSNS? A prečo sa vlastne nedokázal dohodnúť s novými stranami SPOLU a Progresívne Slovensko, s ktorými doteraz rokoval?" avizuje televízia.
 

V O 5 minút 12 na Jednotke sa stretnú podpredseda poslaneckého klubu v NR SR a člen Predsedníctva strany Smer-SD Miroslav Číž, splnomocnenec vlády SR pre rómske komunity a podpredseda strany strany Most-Híd Ábel Ravasz, poslanec NR SR a podpredseda strany SaS Ľubomír Galko a predsedníčka poslaneckého klubu hnutia OĽaNO v NR SR Veronika Remišová.

S moderátorom Jozefom Hajkom sa budú rozprávať o voľbe kandidátov na ústavných sudcov v NR SR + obnovenie funkčnosti Ústavného súdu SR a o aktuálnej situácia v koalícii aj opozícii, preskupovanie síl po prezidentských voľbách.