Finálna predvolebná debata priniesla Markíze rekord (VIDEO)

Finálna predvolebná debata priniesla Markíze rekord (VIDEO) Foto: Markíza

Záverečná zo série piatich predvolebných diskusií pod názvom Voľby 2020, ktorú vysielala v utorok Markíza, sa v utorok stala najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.


Debatu moderátora Michala Kovačiča s Petrom Pellegrinim (Smer-SD), Andrejom Kiskom (Za ľudí), Marianom Kotlebom (Kotlebovci – ĽSNS), Igorom Matovičom (OĽaNO) a Michalom Trubanom (PS/Spolu) dosiahla v cieľovej skupine 12-54 vysoko nadpriemerný rating 11,0 % a trhový podiel 29,6 %.

Predvolebný súboj si nenechalo ujsť celkovo 658-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov, pričom v tejto širšej cieľovej skupine išlo o najsledovanejší nespravodajský program od začiatku roka 2020.


Je to viac ako nedeľné O 5 minút 12 na RTVS, ktoré malo  sledovanosť 646-tisíc divákov, čo bola v ére peoplemetrového merania historicky najsledovanejšia relácia O 5 minút 12.

Podrobnosti: Nevyvážené O 5 minút 12 prinieslo RTVS historický rekord (VIDEO)

Pondelkovú predposlednú debatu na Markíze (s Andrejom Dankom (SNS), Richardom Sulíkom (SaS), Alojzom Hlinom (KDH) a Borisom Kollárom (Sme rodina) ) si pozrelo 492-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov.
Dnes budú finálne predvolebné debaty vysielať RTVS a TA3.

Dáta sú uvedené v meraní LIVE + VOSDAL + HOSTIA. Zdroj dát: PMT/KANTAR SLOVAKIA