Markíza dnes odvysiela mimoriadnu reláciu (VIDEO)

Markíza dnes odvysiela mimoriadnu reláciu (VIDEO)

V súvislosti s aktuálnou situáciou ohľadom nákazy novým koronavírusom, odvysiela televízia Markíza dnes večer, vo štvrtok 12. marca 2020, mimoriadnu reláciu.

Dnes pribudli na Slovensku ďalší 11 nakazení. Spolu je nakazených novým koronavírusom 21 ľudí. V tejto súvislosti dnes krízový štáb oznámil ďalšie mimoriadne opatrenia.

O 20:30 odvysiela namiesto komediálneho seriálu Horná Dolná mimoriadnu spravodajskú reláciu, ktorá sa bude venovať aktuálne vyhlásenej mimoriadnej situácii a zásadným preventívnym opatreniam v súvislosti so šíriacou sa epidémiou koronavírusu, píše televízia v tlačovej správe.

Hosťami moderátora Michala Kovačiča budú premiér Peter Pellegrini a ministerka vnútra Denisa Saková, ktorí divákom sprostredkujú všetky najaktuálnejšie informácie.

Odporúčame aj: Pozrite si 15 najčastejších mýtov, ktoré sa šíria v súvislosti s novým koronavírusom

V nedeľu odvysiela Markíza špeciálne vydanie Na telo.

Hosťami moderátora Kovačiča bude exministerka zdravotníctva Andrea Kalavská a Marek Krajčí, favorit hnutia OĽaNO na miesto šéfa tohto rezortu vo formujúcej sa vláde Igora Matovičaa Vladimír Krčméry, odborníkom na tropickú medicínu a infektológiu.