Inkognito sa vracia, aj s rúškami (VIDEO)

Inkognito sa vracia, aj s rúškami (VIDEO) Foto: JOJ

Po krátkej prestávke sa na obrazovky vracia relácia Inkognito. Nové časti budú bez divákov a s rúškami.

 

"Náročná situácia v súvislosti s koronavírusom vo svete i na Slovensku sa dotkla nielen každodenného života všetkých ľudí, ale aj fungovania v našej televízii. Pre nevyhnutné opatrenia bola televízia JOJ nútená prerušiť nakrúcanie svojich nespravodajských programov, čo sa prejavilo aj vo vysielacej štruktúre. Vedenie televízie JOJ sa rozhodlo prijať ešte v začiatkoch pandémie prísne opatrenia na ochranu zdravia a bezpečnosť hercov, štábu a ľudí pracujúcich na tvorbe televíznych formátov. Tieto obmedzenia sa dotkli aj výroby nových častí obľúbenej relácie Inkognito, ktorá bola v najskôr pozastavená a do vysielania sme preto dočasne nasadili reprízové epizódy," oznámila televízia.

Televízia začala opäť nakrúcať. nové časti obľúbených relácií Moja mama varí lepšie ako tvoja a Inkognito. Samozrejme v rúškach a žiaľ aj bez divákov. “Aj v týchto časoch, kedy sa takmer celá výroba v kreatívnom priemysle musela zastaviť a prioritou sa stala zodpovedná ochrana zdravia nášho okolia, hľadáme spôsoby, ako našich divákov nepripraviť o všetok obľúbený program a našich spolupracovníkov v štáboch o všetky príležitosti,” povedal generálny riaditeľ TV JOJ Marcel Grega.

"Nakrúcame ho aj preto, lebo chceme do tejto atmosféry prinášať optimizmus a zábavu. Tak ako mnohí prinášajú informácie, ktoré nie sú práve lichotivé, my chceme byť protipól," povedal moderátor Inkognita Vlado Voštinár.

V rúškch sa natáča aj zábavná relácia Sedem.