RTVS má novú zábavnú šou Tak určite, objavia sa v nej mnohí známi športovci (VIDEO)

RTVS má novú zábavnú šou Tak určite, objavia sa v nej mnohí známi športovci (VIDEO)

Na RTVS štartuje nová športovo - súťažná šou s názvom Tak určite. Moderátorom zábavnej relácie, ktorú prinesie Jednotka prvýkrát 6. októbra, bude Marcel Forgáč.

 Kapitánmi súťažných tímov sú basketbalista Radoslav Rančík a hokejista Ján Lašák. Prvú 10-dielnu sériu uvedie RTVS každý utorok večer na Jednotke.

Základom šou je športový kvíz, v rámci ktorého proti sebe súťažia dva tímy športovcov pod vedením svojich kapitánov.

Šou Tak určite je adaptáciou britského formátu A Question of Sport z dielne BBC Studios. Relácia mala premiéru na BBC v roku 1970 a doposiaľ bolo natočených viac ako 50 sérií.

„Formáty kvízových šou stále lákajú divákov po celom svete a som tak rád, že si šou A Question of Sport tento rok získa na Slovensku úplne novú skupinu fanúšikov. Táto súťaž v sebe spája zábavu, celebrity a šport, so zdravou dávkou súperenia a konkurencie," povedal Andre Renaud, Senior Vice President pre predaj globálnych formátov BBC Studios.

Odporúčame aj: Boris & Brambor: Najprv to bol podcast dvoch hokejistov, ktorí netušili, že sa dostanú až do televízie (VIDEO)

Kapitánska dvojica povedie súťažným kvízom súťažné tímy zložené z ďalších slovenských športovcov. Diváci sa môžu tešiť na zástupcov rôznych športových disciplín. Zasúťažiť si prídu Danka Barteková, Tomáš Tatar, Boris Valábik, Martina Moravcová, sestry Fialkové, bratia Žampovci, ale aj Dominika Cibulková, Ľubomír Višňovský a mnohí ďalší.