Senzi TV operátori pridávajú len postupne

Senzi TV operátori pridávajú len postupne

Televízia zatiaľ posiela divákov na svoj web, kde nový kanál s hudbou pre staršie publikum vysiela.

 


Senzi TV síce začala vysielať 1. septembra, no nie všetci diváci, ktorí na ňu čakali, ju naladili. Viacerí operátori ju odmietli zaradiť. Televízia postupne rokuje s operátormi a pokrytie signálom sa rozširuje.
"Máme prísľub o zaradení stanice v závislosti od riešenia technických okolností pripojenia," povedal pre Omédiách.com Andrej Miklánek z TV JOJ.
"Vieme, že momentálne ešte nevysielame v UPC, kde máme dohodnutý presný termín, v Slovak Telekom (Magio TV), kde riešime technické okolnosti pripojenia. Vysielame v Orange, Satro*, Antik, Martico a ešte určite vo viacerých, len to postupne overujeme a poskytujeme súčinnosť pri pripojení," dodal Miklánek.

*Vyjadrenie Miklánka poopravil Marek Michalík zo Satro. "So spoločnosťou vlastniacou stanicu SENZI rokujeme o možnej zmluve, takže stanicu SENZI v našich programových ponukách zatiaľ nemáme," povedal Michalík zo Satra. (doplnené 10. 9.)

Aktualizácia 11. 9.: "V stredu 18. septembra 2013 zaradí do ponuky digitálnej káblovej televízie novú slovenskú televíznu stanicu SENZI TV. Sledovať ju budú môcť všetci zákazníci služby UPC DIGITAL, keďže bude zaradená v základnom digitálnom balíčku ENTRY, na pozícii s označením Rezerva 7," oznámila spoločnosť UPC.

Podľa Miklánka by sa mala stanica v krátkom období objaviť aj u nasledujúcich operátorov: Vares, Swan, Tesatel, Televízne káblové rozvody, TES Media, BDTS, KABSEN, DSI Data, Bytový podnik Trebišov, Holkatel, Artos, T.F.M., Homayer, MLOK- Levice, Multichannel, Santov, Bytenberg, e-NET, Belsat, 3o Media, GMC elektronik, Kalná KTR, Konfer network, Regio TV, Kabelko, Sattel, Korex, Sledovanie TV. A príjem z DVB-T.

Signál Senzi TV nie je distribuovaný cez satelit, preto ho nemôže vysielať Skylink. Ale je možné, že sa to v budúcnosti zmení.

Televízia zatiaľ spotom na ostatných programových službách posiela divákov na web Senzi TV, kde vysiela nepretržite.