Ušetríte s DIGI TV so zľavou 50% na prvé tri mesiace

Ušetríte s DIGI TV so zľavou 50% na prvé tri mesiace

DIGI v novej jarnej kampani predstavuje zaujímavý benefit: 50 % zľavu pre nových zákazníkov na prvé tri mesiace. Výhodná ponuka platí na všetky objednávky satelitnej, káblovej televízie a internetu. Pri využití Bonusu na inštaláciu môžu zákazníci sledovať viac ako 140 TV programov pre celú rodinu ešte výhodnejšie.

 

ZĽAVA 50 % PRE NOVÝCH ZÁKAZNÍKOV

Vďaka novej akciovej ponuke získajú noví zákazníci základný balík na prvé tri mesiace za polovičnú sumu, vďaka čomu môžu ušetriť až 29 eur pri objednávke TV balíka Platinum. Po uplynutí 3-mesačnej zľavy platí zákazník bežnú sumu za zvolený balík služieb podľa cenníka.
Zákazníci môžu využiť Bonus na inštaláciu, vďaka ktorému neplatia na úvod za zriadenie služby a inštaláciu žiadne poplatky.

TELEVÍZNA ZÁBAVA PRE CELÚ RODINU

DIGI klientov poteší multižánrová ponuka programov a svetového športu. Vychutnať si môžu napríklad 17 športových programov, 12 detských či 20 dokumentárnych staníc. Navyše, v cene služby je zahrnutý aj benefit Voyo štart, s ktorým môžu sledovať obľúbené filmy a relácie.
„DIGI má jednu z najlepších ponúk televíznych programov na trhu. Zákazníci si teraz môžu DIGI zriadiť ešte výhodnejšie. Okrem možnosti bezplatnej inštalácie pridávame aj možnosť získať atraktívnu zľavu. Navyše, od 13. 4. do konca júna sprístupníme programy Film Europe a Travel XP pre všetkých zákazníkov,“ uvádza Michal Mažár, riaditeľ pre marketing a predaj spoločnosti DIGI SLOVAKIA. Benefit zľavy na 3 mesiace môžu využiť noví zákazníci do 30. júna 2023.

VOĽNÉ VYSIELANIE PROGRAMOV

Súčasní zákazníci DIGI sa môžu tešiť na programy Film Europe a Travel XP z balíka Platinum, ktoré budú od 13. apríla až do 30. júna 2023 dostupné aj pre zákazníkov balíka Štandard a Premium. Vychutnať si tak môžu európske a festivalové filmy na programe Film Europe či najzaujímavejšie cestopisné programy z celého sveta na kanáli Travel XP.