DIGI TV prináša mužský tenis na Premier Sport 3 HD a nový program Love Nature

DIGI TV prináša mužský tenis na Premier Sport 3 HD a nový program Love Nature

DIGI TV prináša v Novom roku programové novinky. Ponuka najlepšieho svetového športu sa rozrastie o nový kanál Premier Sport 3 HD a od 1. februára pribudne prírodovedný kanál Love Nature. Do ponuky internetovej televízie od DIGI pribudne navyše aj športový kanál Arena Sport 2 HD.

EŠTE VIAC ŠPORTU NA DIGI

Nový Premier Sport 3 HD prináša to najlepšie z mužského tenisu – kompletnú sezónu turnajov ATP World Tour a ďalších vrcholových súťaží. Kanál vysiela  živé prenosy najprestížnejších zápasov, ale ponúka aj exkluzívne rozhovory, zábery zo zákulisia a analýzy od renomovaných tenisových odborníkov. Kanál bude v DIGI dostupný od 18.1.2024. Premier sport 3 HD bude zaradený do základného balíku Premium pre zákazníkov so satelitnou službou alebo káblovkou. Zákazníci DIGI internetovej televízie program nájdu v Extra balíku Premium šport.

NOVÝ DOKUMENTÁRNY KANÁL V PONUKE DIGI TV

Celosvetovo obľúbený prírodovedný kanál Love Nature ponúka pútavé dokumenty o zvieratách a prírode, vďaka čomu si diváci vychutnajú jedinečné vizuálne zážitky z pohodlia  domova. Prémiový obsah Love Nature je dostupný v takmer 150 štátoch  po celom svete a od 1. februára sa na neho môžu tešiť zákazníci DIGI TV. Kanál bude dostupný v základnom balíku Štandard pri satelitnej a káblovej službe a v základnom balíku TV M v DIGI internetovej televízii.

PROGRAM ARENA SPORT 2 PRE ZÁKAZNÍKOV INTERNETOVEJ TELEVÍZIE

Športová ponuka Internetovej televízie od DIGI sa od 1. februára rozširuje aj o kanál Arena Sport 2 HD, zameraný na motoristické programy a európske futbalové súťaže, ako holandskú, rakúsku, portugalskú alebo belgickú. Okrem toho ponúkne aj predkolá zápasov UEFA a ďalšie športové zápasy a programy. Dostupný bude od programu TV M.