TA3 má novú politickú reláciu Král na ťahu (VIDEO)

TA3 má novú politickú reláciu Král na ťahu (VIDEO) Reprofoto TA3

Televízia TA3 avizuje novú politickú reláciu s názvom Král na ťahu. "Nová diskusná relácia vám prinesie exkluzívne duely dvaja proti dvom. Bude to nekompromisné, ale pravdivé," avizuje televízia.

"Nový projekt je večerná talkshow dvoch proti dvom aj za účasti publika a s diváckymi otázkami. Výraznou zmenou, ktorú si divák hneď všimne, je, že nebudeme vysielať zo štúdia, ale z kaviarne, ktorá je koncipovaná tak, že diváci budú po všetkých stranách scény a aj nad diskutujúcimi, čo navodí dojem arény," povedal moderátor relácie  Branislav Král, bývalý hovorca ministra za HZDS a zakladateľ Harabinovej strany.

 Odporúčame aj: Politický redaktor TA3 funguje ako chodiaca skrytá reklama

Každá strana bude mať dvoch zástupcov, ktorí sa môžu vzájomne dopĺňať. "Diskutovať budeme o najaktuálnejších témach. Nie vždy budú pozvaní len politici. Okrem politiky sa budeme venovať spoločenským, kultúrnym ale aj športovým témam," povedal moderátor, ktorý tvrdí, že s projektom prišiel sám: "Projekt novej relácie som mal v hlave asi pol roka, ale dlho som nevedel prísť na to, čo by malo byť tým „niečím extra“, čo inde nie je. A to je práve prostredie kaviarne na štýl arény a dramaturgický zámer dvoch proti dvom aj s diváckymi otázkami."

Reláciu bude TA3 v premiére vysielať každý utorok o 21:15 a v repríze každú stredu o 12:30.