SledovaniTV zverejňuje novo zaradené stanice a januárové promokanály

SledovaniTV zverejňuje novo zaradené stanice a januárové promokanály Ilustr. foto: SledovaniTV

Užívatelia internetovej televízie SledovaniTV (a SledovanieTV) majú po celý január zadarmo prístup k trom prémiovým kanálom. Tie tentoraz potešia najmä milovníkov dokumentov, filmov a dobových seriálov. Jeden z nich je v službe úplne prvýkrát. Slovenskí užívatelia navyše môžu od januára sledovať obľúbenú stanicu JOJ Svet.

S novým rokom prichádza služba SledovaniTV s novými promokanálmi. V januári si môžu užívatelia užívať stanice Discovery, Epic Drama, BBC Earth. Získajú tak prístup k stovkám dokumentov, ale aj filmom a dobovým seriálom.

BBC Earth sa v službe objaví úplne prvýkrát. V januári ju budú mať zadarmo dostupnú všetci užívatelia, potom zostane v balíčku Premium a vybraných doplnkových balíčkoch. Tento britský dokumentárny kanál bude vysielať vo FullHD.

„BBC je zárukou kvalitného obsahu či už sa jedná o hranú tvorbu alebo o dokumenty,“ hovorí Head of Marketing spoločnosti SledovaniTV Matěj Čičák. „Sme preto radi, že môžeme BBC Earth pridať do našej ponuky.“

Z programu vyberáme: Zmrazte strach s Wimom Hofom – šesťdielnu sériu, v ktorej extrémny športovec Wim Hof predvedie pri mnohých jedinečných úlohách ôsmim celebritám, ako dokáže chlad zmeniť navždy ich životy a pomôcť im prekonať strach.

Pre fanúšikov dokumentov o prírode odporúčame sériu Veľkej malej cesty, ktorá zachytáva skutočné dobrodružstvá šiestich drobných zvierat pri ich ceste do neznáma – naprieč dažďovými pralesmi, horami a mokrinami.

V slovenskej službe SledovanieTV navyše od januára pribudol program JOJ Svet, ktorý sa teší veľkej obľube. Stanicu nájdu v ponuke všetci používatelia nielen v januári, ale už navždy.

„Stanica JOJ Svet doplnila celú skupinu staníc JOJ. Sme radi, že ju môžeme novo ponúkať našim užívateľom a dopriať im tak bohatú ponuku dokumentov už v základnom balíčku,“ dopĺňa Čičák.