SledovaniTV ponúka 12 dokumentárnych kanálov len za 10 centov a pridáva novú športovú stanicu Sporty TV

SledovaniTV ponúka 12 dokumentárnych kanálov len za 10 centov a pridáva novú športovú stanicu Sporty TV Ilustr. foto: SledovaniTV

V marci si užívatelia služby SledovaniTV (a SledovanieTV) môžu vyskúšať dokumentárny balíček iba za 10 centov/1 Kč na prvý mesiac. Všetci používatelia so základným balíčkom navyše budú môcť sledovať kanály Viasat History a Sport 2 po celý marec úplne zadarmo.

Programovú ponuku základných balíčkov nasledujúci mesiac rozšíria promo kanály z dvoch obľúbených kategórií – športové a dokumentárne. Užívatelia sa môžu tešina na stanici Sport 2, kde budú mať po celý mesiac na obrazovkách k dispozícii zápasy v hádzanej, boxe, futbale aj hokeji.

Prekladať ich môžu zaujímavými dokumentmi zo všetkých období dejín, a to vďaka kanálu Viasat History. Veľká časť programu je venovaná programom o rôznych aspektoch 2. svetovej vojny. Ďalšou veľkou témou sú mýty, poklady a rôzne doposiaľ nevyriešené záhady.

„Diváci môžu každý mesiac sledovať niekoľko kanálov úplne zadarmo. Vyskúšajú si tak prémiové stanice, ktoré sú dostupné iba vo vyšších balíčkoch,“ hovorí Head of Marketing spoločnosti SledovaniTV Matěj Čičák. „Tento mesiac sme stavili na kombináciu športu a dokumentov, pretože vidíme rastúcu obľubu týchto kategórií u našich zákazníkov.“

Dokumentárny balíček za 1 Kč/10 centov

Komu by nestačil jeden prémiový dokumentárny kanál, máme preň riešenie. V marci si môžu užívatelia vyskúšať doplnkový balíček Dokumentárny za 1 Kč (0,10 €) na prvý mesiac. Po prvom mesiaci bude stáť balíček bežnú cenníkovú cenu 99 Kč (SK: 3,99 €).

Balíček zahŕňa 12 dokumentárnych kanálov. Tie sa zameriavajú na rôzne témy: história – History Channel, Viasat History, CS History, príroda – National Geographic, National Geographic WILD, Viasat Nature, BBC Earth a spoločnosť – Fishing and Hunting, Crime&Investigation, DocuBox, Travel XP

Nová stanica Sporty TV

Na začiatku marca zaradíme nový športový kanál Sporty TV do všetkých slovenských základných balíčkov. Stanica sa zameriava najmä na prenosy a záznamy športových stretnutí, predovšetkým halových športov ako basketbal, florbal hádzaná alebo volejbal. V programe nájdu svoje miesto aj u nás neobvyklé športy ako lakros či americký futbal. Okrem športových prenosov prinesie aj zaujímavé rozhovory s trénermi, nutričnými terapeutmi a tiež tipy na zdravé a vyvážené pokrmy.

„Halové športy, ženské a mládežnícke ligy nedostávajú obvykle na obrazovkách veľa priestoru. Veríme, že nová stanica im prinesie viac pozornosti,“ dopĺňa Čičák.