Orange predstavil novú TV ponuku

Orange predstavil novú TV ponuku Ilustr. foto: Orange TV

Orange od dnes, 27. augusta, mení ponuku televíznych balíkov a doplnkových služieb.

Doterajšiu ponuku 23 doplnkových balíkov nahradí ponuka 8 TV balíkov. V rámci zjednodušenej TV ponuky si zákazníci môžu po novom vybrať z troch nových tematických balíkov, z ktorých každý bude stáť 3 eurá mesačne a z piatich Extra TV balíkov s mesačným poplatkom od 3 – 7,50 eur mesačne. Tie im ešte lepšie a pohodlnejšie umožnia prispôsobiť si obsah podľa svojich vlastných preferencií a zákazníci tak môžu získať prístup k obľúbeným seriálom, filmom, športovým prenosom a ďalším atraktívnym programom, informuje operátor v tlačovej správe.

Orange prináša zmeny aj v ponuke HBO. Mesačný poplatok za balík HBO a Max sa pri 24 mesačnej viazanosti znižuje na 6 eur, zákazníci bez viazanosti za tento filmový balík zaplatia 6,90 eur (namiesto pôvodných 7,49 eur). Za výhodnejších podmienok môžu získať aj balík Cinemax, a to za 3 eurá mesačne namiesto pôvodných 7,49 eur. Tento znížený poplatok platí aj pre existujúcich zákazníkov, ktorým Orange automaticky upraví platby od nasledujúcej faktúry.

Orange upravuje aj existujúce programy televízie. Pre zákazníkov je pripravená TV Stredná s viac ako 100 programami za 11 eur mesačne, TV Veľká s viac ako 125 programami za 16 eur mesačne a TV Prémiová s viac ako 150 programami za 21 eur mesačne.
Zároveň, ak si zákazník zoberie televíziu od Orangeu na doma, môže k nej získať službu Orange TV cez internet zadarmo.