Evita natáča pre JOJ komédiu, v pláne je aj seriál

Evita natáča pre JOJ komédiu, v pláne je aj seriál Foto: Evitapress

Televízia JOJ odvysiela celovečerný film nakrútený podľa prvej Evitovky a chystá aj seriál podľa kníh Evity.

 


V poslednom čase majú JOJ a vydavateľka ženskej literatúry Eva „Evita" Urbaníková blízko. JOJ v spolupráci s Evitou a producentom Petrom Nuňézom chystá romantickú vianočnú komédiu Všetko alebo nič podľa predlohy prvej knihy Urbaníkovej s rovnakým názvom Všetko alebo nič. „Otvorený príbeh lásky 21. storočia. Drzo a bez servítky o vzťahoch, ktoré nám valcujú zmysly. Kniha je plná lásky, sexu, humoru a rieši aj bežné problémy vo vzťahoch," takto vyzerá upútavka na knihu z Evitapress.

Krst knihy s herečkou Paneláku                           Foto: JOJ

Scenár k filmu napísala Eva Urbaníková s Martou Ferencovou, ktorá je zároveň aj režisérkou filmu. V minulosti režírovala napríklad seriál Ordináca v ružovej záhrade či sitcom Zita na krku. Časť filmu sa (podľa scenára) odohráva v Ríme, časť v Tatrách. Dramaturgičkou je Halina Pawlowská, hlavnou hrdinkou Lindou by mala byť Táňa Pauhofová.

Odporúčame aj: Novinky sezóny na JOJ: Vdova, Kukátko, Klan a Nový Panelák

Kniha z rebríčku najhorších obálok 2013JOJ má s Evitou aj ďalšie plány. V brožúre pre reklamných klientov sa pri plánoch na tento rok televízie spomína nielen film s Evitou ale aj o seriál s Evitou. Podľa informácií Omédiách.com má to byť seriál s námetmi z niektorých kníh z Evitapress. JOJ sa k tomu nevyjadrila.

Spolupráca JOJ s vydavateľkou Evitapress sa začala už minulý rok. Televízia Urbaníkovú spropagovala v Paneláku, kde  hrala samu seba a následne napísala knihu Sex a iné city, o ktorej sa v seriáli hovorilo a ktorá je prepojená s dejom Paneláku. Okrem toho v jej vydavateľstve vyšla kniha o relácii Súdna sieň - všetko, čo ste videli, ale nevedeli.

Okrem toho JOJ avizuje sfilmovanie kníh Jozefa Kariku - V tieni mafie a Lucie Saskovej - Zlatokopka, ktorá sa vďaka svojej titulke dostala do rebríčka 10 najhorších obálok roka 2013 od Michala Hvoreckého.