Televízie chystajú kvôli prezidentovi mimoriadne vysielanie

Televízie chystajú kvôli prezidentovi mimoriadne vysielanie

V sobotu bude večer na spravodajských weboch aj v televíziách venovaný výsledkom prezidentských volieb, pozrite si podrobnosti.

 


V sobotu je prvé kolo prezidentských volieb. Volebné miestnosti sa uzatvoria o 22 hodine a televízie hneď na to budú prinášať prvé predbežné výsledky.
Televízie prinesú predbežné výsledky, názory analytikov, živé vstupy z centrál kandidátov, ako aj vyhlásenie oficiálnych výsledkov Štatistickým úradom, ktoré prinesie naživo TA3 v nedeľu dopoludnia.

 

TA3 bude vysielať až do vyhlásenia víťazov
V sobotu odštartuje TA3 špeciálne volebné štúdio od 22:30 hodiny. „Štúdio bude vysielať až do zverejnenia konečných výsledkov, podľa ktorých budú známi víťazi prvého kola volieb," oznámila televízia.
Víťazi prvého kola sa stretnú v relácii V politike v nedeľu o 11:00 hod. Ešte predtým, približne o 10:00 hod. prinesie televízia TA3 naživo aj tlačovú besedu Štatistického úradu k výsledkom prvého kola volieb.

Markíza: Volebné štúdio s Puškárovou a Kovačičom
Volebné štúdio na Markíze začína o 22 hodine a potrvá približne dve hodiny. Moderátori relácie Zlatica Puškárová a Michal Kovačič budú mať hostí novinára Mariána Leška a analytika Eduarda Chmelára.

RTVS: Na víťazov budú čakať traja moderátori

Živé vysielanie Slovensko volí prezidenta začína v sobotu o 21:55 na Jednotke a tiež na Rádiu Slovensko s moderátormi Ľubomírom Bajaníkom, Jurajom Jedinákom a Martinom Strižincom. Vysielať sa bude nepretržite až do zverejnenia neoficiálnych výsledkov volieb po sčítaní všetkých hlasov.

„Prinášať budeme priebežné výsledky volieb, redaktori televízneho a rozhlasového spravodajstva budú do vysielania naživo vstupovať z volebných štábov," povedal hovorca Juraj Kadáš. Pozvanie do zajtrajšieho volebného štúdia prijali analytici Martin Slosiarik, Jindřich Bardon, Erik Láštic a Rastislav Tóth.
V nedeľu o 9:00 RTVS ako prvá naživo odvysiela špeciálne volebné štúdio, do ktorého budú v prípade konania 2. kola volieb pozvaní dvaja postupujúci kandidáti. Vysielať sa bude na Jednotke, ako aj na Rádiu Slovensko s moderátormi Ľubomírom Bajaníkom a Martinom Strižincom.

Vysielanie z volebného štúdia s Jurajom Jedinákom v nedeľu o 10:00 preberú aj všetky regionálne okruhy Rádia Regina.