JOJ Cinema zaradili len niektorí operátori, iní zvažujú. Prinášame prehľad

JOJ Cinema zaradili len niektorí operátori, iní zvažujú. Prinášame prehľad

Skupina JOJ Group spustila novú filmovú televíziu JOJ Cinema, ktorá od 15. júna vysiela na Slovensku a v Česku.

 

 

Na začiatku je v ponuke len u niektorých operátorov.

Aktuálne je v ponuke operátorov Skylink, ANTIK Telecom, CentroNet a KTR.

V pondelok 22. júna pribudla siedma stanica televíznej skupiny JOJ do DVB-T ponuky spoločnosti Towercom, konkrétne do plateného štvrtého multiplexu s názvom Plustelka.

"Neskôr stanica postupne pribudne do portfólia ďalších českých a slovenských káblových či satelitných operátorov," povedala pre Omédiách.com Miroslava Klempová z JOJ.

Orange ju zatiaľ v ponuka nemá. „O zaradení stanice Joj Cinema uvažujeme, na jej zaradenie do aktuálnej programovej ponuky však v najbližších mesiacoch nevidíme priestor," povedala pre Omédiách.com Ivica Hricová z Orange.

Viac: Podrobnosti o novej televízii

"S vysielateľom tejto stanice momentálne rokujeme. O zmenách v rastri budeme vopred informovať," povedal pre Omédiách.com Michal Korec zo Slovak Telekom.

„Budeme postupovať ako pri všetkých kanáloch, otestujeme ho, či má potenciál zaujať našich zákazníkov a zároveň budeme rokovať o podmienkach jej zaradenia. Momentálne teda ešte nie sme rozhodnutí," povedal Marek Michalík zo Satra.

„Snažíme sa postupne rozširovať a skvalitňovať ponuku poskytovaných televíznych kanálov. Máme záujem zaradiť do nášho programového rastra aj nový kanál Joj Cinema. V súčasnosti rokujeme o podmienkach s mediálnou spoločnosťou Axocom, ktorá distribučne zastupuje Joj Cinema na slovenskom trhu," povedala pre Omédiách.com Zuzana Hánová, vedúca oddelenia marketingu spoločnosti SWAN.

UPC a Slovanet zatiaľ s JOJ rokujú.

Digi TV novú televíznu stanicu neplánuje.

Odporúčame aj: Program na prvý týždeň a programové dominanty

Dostupná bude užívateľom Skylink s nasledujúcimi parametrami: Satelit Astra / 23,5 ° E / polarizácia horizontálna / 11 797 MHz / FEC 3/4 / kódovanie IRDETO / modulácia DVB - S2, 8PSK, Pilot ON / SID: 5145 / V - PID: 3585 / A - PID_1: 3565 / A - PID_multi: 3605

Aktualizácia 1. júla 2015: V stredu 1. júla 2015 pribudlo vysielanie novej filmovej televízie JOJ Cinema, siedmej stanice televíznej skupiny JOJ, do portfólia služby O2 TV spoločnosti O2 Czech Republic, najväčšieho integrovaného poskytovateľa telekomunikačných služieb na českom trhu. V priebehu júla začne vysielanie JOJ Cinema pre slovenských divákov šíriť tiež spoločnosť Slovanet.