Markíza je v ponuke Plustelky na satelite, v platenom balíku

Markíza je v ponuke Plustelky na satelite, v platenom balíku

Markíza HD aj SD, Doma a Dajto je od dnes 20. októbra v Plustelke na satelite. Na základe rozhodnutia vysielateľa budú stanice Markíza Group ponúkané v platenom balíčku.


Poplatok za príjem programov Markíza HD aj SD, Doma a Dajto v ponuke Plustelky cez satelit je vo výške 3,99 eur ročne alebo 0,49 Eur mesačne.

Aktuálnu programovú ponuku Voľnej telky cez satelit tvoria: Jednotka (HD), Dvojka (HD), TV Joj, Wau, Plus, TA3, TV Lux, TV8, ŠlágrTV, Óčko a ČT24. Plustelka doplnila túto ponuku o ďalšie programové služby – bezplatný programový balíček ČT1, ČT2 a najnovšie aj platený balíček s kanálmi Markíza HD a SD, Doma a Dajto.

"Napriek spoplatneniu nového programového balíčka sa bude Voľná telka aj naďalej snažiť priniesť televízne stanice do slovenských domácnosti úplne zadarmo. Spolupráca v takomto režime je možná s vysielateľmi, ktorí sa rozhodnú sprístupniť svoju programovú ponuku nielen prostredníctvom platených, ale aj voľne dostupných platforiem," píše prevádzkovateľ platformy v tlačovej správe.