Pri nakrúcaní reality show pre MTV sa zrútil vrtuľník, dvaja mŕtvi

Pri nakrúcaní reality show pre MTV sa zrútil vrtuľník, dvaja mŕtvi Foto:Twitter/elsolonline

V Argentíne je to v krátkom čase druhá smrteľná nehoda pri natáčaní reality show.

 

 

Vrtuľník, ktorého posádka sa podieľala na natáčaní reality show stanice MTV, sa v sobotu zrútil do priehrady v Argentíne. Zahynul pilot aj televízny technik, informovala dnes agentúra AP.

Vrtuľník Bell 206 sa zrútil počas preletu ponad vodnú nádrž Potrerillos de Mendoza asi 1000 kilometrov severozápadne od Buenos Aires. Ani vrtuľník ani telá obetí zatiaľ nebolo možné vyloviť, pretože trosky stroja sú asi 50 metrov pod hladinou. Zatiaľ nie je jasná príčina nehody.

MTV vo vyhlásení uviedla, že vrtuľník a osoby na jeho palube spolupracovali na natáčaní reality show The Challenge (Výzva), ktorá je koprodukčným projektom MTV a Bunia-Murray Productions. Na palube nebol nikto zo súťažiacich ani moderátorov.

Ide o druhú smrteľnú nehodu vrtuľníka v Argentíne v tomto roku, ktorá sa týkala natáčanie reality show. V marci sa zrazili dve helikoptéry pri natáčaní reality show Dropped. Zahynulo všetkých desať osôb na palube. Medzi obeťami bolí traja známi francúzski športovci - jachtárka Florence Arthaudová, olympijská plavkyňa Camille Muffatová a boxer Alexis Vastine.