Poslanec Taraba odporným spôsobom zaútočil na 17-ročnú dcéru prezidentky

Poslanec Taraba odporným spôsobom zaútočil na 17-ročnú dcéru prezidentky Zdroj: Facebook T. Taraba

Poslanec Tomáš Taraba sa snaží zviditeľniť na facebooku obzvlášť odporným spôsobom.

Taraba, ktorý sa do parlamentu dostal na kandidátke Kotlebovej strany ĽSNS, dnes zverejnil na facebooku fotku dcéry prezidentky Zuzany Čaputovej s komentárom: "Po včerajšom dni vieme, že máme na Slovensku novú top modelku".

Dcéra prezidentky bola nedávno modelkou na módnej prehliadke, z ktorej bolo zverejnených mnoho fotiek, medzi nimi aj mnoho kvalitných fotiek samotnej dcéry prezidentky. Taraba si však z prehliadky vybral zámerne nekvalitný výrez tváre mladého dievčaťa v zlej kvalite a zverejnil ho bez akéhokoľvek kontextu. Na fotke je tvár modelky s výrazným líčením. Bolo to umelecké líčenie, ktoré bolo súčasťou prehliadky a mali ho aj iné modelky. No to Taraba neuviedol.

Takto zverejnená fotografia poslanca vyvolala na facebooku u fanúšikov Tarabu mnoho hejtov a nevhodných útokov na 17-ročné dievča.

Poslanec Národnej rady SR tak absolútne nevhodným spôsobom a bezdôvodne zaútočil na ešte dieťa, keď vedome spustil lavínu zbytočných hejtov a slovných útokov. Takéto správanie verejne činnej osoby je absolútne neprijateľné.

Status Tarabu odsúdila vyhlásením aj polícia a reagovala naň tvrdo aj prezidentka Zuzana Čaputová.