Pluska mení logo aj dizajn

Pluska mení logo aj dizajn

Portál vydavateľstva Spoločnosť 7 Plus pluska.sk redizajnuje.

 

 

Web Pluska.sk mení grafiku hlavnej stránky, rubrík aj článkov, navigáciu zachová. Charakteristickou farbou ostáva modrá. Mení sa však typ písma. Celkovo pôsobí web jednoduchším dojmom. Má menej grafických prvkov, viac sa do popredia dostáva text a fotky.

„Cieľom redizajnu nie je len zmena grafiky a fontu, ale najmä potreba vyvolať v čitateľovi emócie. Chceme, aby ľudí čítanie správ bavilo a tomu sme prispôsobili prostredie. V čistom a jednoduchom vzhľade vyniknú fotografie, videá aj reklamné pozície. Samozrejme, chceme tiež, aby sa naši čitatelia cítili komfortne v prostredí, ktoré poznajú, a preto ponecháme rubriky, ako aj hornú lištu s odkazmi na podstránky jednotlivých titulov," hovorí Marián Pavel, riaditeľ digitálnych médií.

pluska.sk - nová verzia

 

pluska.sk - stará verzia

Pluska.sk zatiaľ ponúka čitateľom starý web, pričom môžu ho prepnúť do novej verzie. Stránka bude v testovacom režime 6-8 týždňov.

Redizajn portálu pluska.sk nadväzuje na redizajny magazínov iZdravie.sk, iPeknéBývanie.sk, iZáhradkár.sk, iMamina.sk, Brejk.sk, Dobréjedlo.sk, Mollie.sk, Zázračnýsvet.sk a EMMA.sk, ktoré patri pod vydavateľstvo Spoločnosť 7 Plus.

Redizajnom prechádzajú aj mobilnej verzie a aplikácie pre iOS a Android.