Dominika Cibulková to s fotkou prepískla

Dominika Cibulková to s fotkou prepískla Foto: Instagram D.C.

Tenistka Dominika Cibulková patrí medzi slovenských rekordmanov v počte fanúšikov na Facebooku aj na Instagrame. Aktualizácia o stanovisko Cibulkovej (pod článkom.)

 


Na sociálnych sieťach je mimoriadne aktívna. Jej fanúšikovia vedia, kde hrá, aké značky promuje a aktuálne napríklad aj to, že ležala v nemocnici.
Fotky z jej súkromia pribúdajú na jej verejnej fanúšikovskej stránke na Facebooku aj na Instagrame takmer každý deň. Na Facebooku má viac ako 500 tisíc fanúšikov, na Instagrame 62 tisíc.

 

Práve tam včera zavesila fotku dokladov svojho priateľa.

Na fotke je vodičský aj občiansky preukaz. Okrem zmeny imidžu jej priateľa, na ktorý pravdepodobne chcela športovkyňa upozorniť, si tak 62 tisíc jej fanúšikov mohlo pozrieť jeho osobné údaje - zreteľné rodné číslo, dátum narodenia číslo vodičského preukazu, občianky.Aj to, ako sa mu za pár rokov zmenil podpis. Fotka z Instagramu sa zakrátko rozšírila aj na Facebooku, kde pribúdali ironické komentáre o tom, ako sa jej partner poteší a čo všetko sa dá s takýmito údajmi urobiť.

Tenistka zverejnila osobné údaje, ktoré môžu byť zneužité pri rôznych obchodných či iných transakciách.

 

Po približne 13 hodinách Cibulková fotku z Instagramu stiahla.

(Osobné a ďalšie údaje sme z fotky odstránili.)

 

AKTUALIZÁCIA o 20:00 o stanovisko Dominiky Cibulkovej.

Cibulková fotku potom, ako ju na odobné údaje upozornili známi, stiahla a zabáva sa s priateľom na tom, čo jej fotka spôsobila. "My sme neriešili, čo to môže spôsobiť, on o tom vedel. Chcela som len ukázať, ako sa jeho podoba na fotografii zmenila za šesť rokov. Očakávala by som búrlivé diskusie, ak by som dala na internet nejaké obnažené fotky, ale pri tejto – to som naozaj neočakávala," povedala pre HNonline Cibulková.

 Na facebook dala večer fotku aj s komentárom, že ľudia nepochopili jej vtip.