Bulvár by rád videl Ťapákovú v politike

Bulvár by rád videl Ťapákovú v politike Foto: Markíza

Nový Čas spája bývalú šéfku Markízy so Smerom, Pluska s Lipšicovou Novou. A Erik Tomáš má byť ministrom.

 

 

Kým Nový Čas píše, že Ťapáková by sa mala objaviť pri Smere, Pluska ju vidí pri Lipšicovej Nove. Ona sama vstup do konkrétnej politickej strany ale ani do politiky nepotvrdila. „Jej meno sa spomína práve v súvislosti s nový džobom u Roberta Fica, prípadne v jeho blízkosti," napísal Nový Čas. „Hej, dostala som ponuku z politických kruhov. Ale viac povedať nemôžem, to azda chápete," cituje denník bývalú riaditeľku. Jedna z možností, ktorá podľa Nového Času pripadá do úvahy, je tá, že po Ficovom víťazstve v prezidentských voľbách sa novým premiérom stane Robert Kaliňák a ministrom vnútra bude bývalý redaktor Markízy Erik Tomáš. Jeho post na Úrade vlády by mohla podĺa denníka obsadiť práve Ťapáková. „Nedajú sa však vylúčiť ani ďalšie scenáre," píše Nový Čas, ktorý vidí Ťapákovú na Úrade vlády tak na 70 percent.

Denník Plus Jeden Deň poslal bývalú šéfku Markízy do nej strany: „Ťapáková neostala po odchode z Markízy „na ocot" a podľa jej vlastných slov už stihla dostať aj ponuku pracovať v politike," že to povedala Ťapáková pre konkurenčný Nový Čas, už Pluska nepíše. Ťapákovej hľadala miesto v diametrálne odlišnej strane. Ako jediný zdroj informácie o jej vstupe do politiky uvádza neistú vetu Béla Bugára: „Bugár naznačil, odkiaľ mohla ponuka prísť. „My sme ju neoslovili, ale podľa mňa sa treba opýtať pána Lipšica." Reakciu Daniela Lipšica sa Pluske nepodarilo zistiť, a Daniel Krajcer z Nova, im len povedal, že ak by to tak bolo, určite by o tom, vedel. Ale nevie. Ťapáková im na otázku neodpovedala. A žiadna z ďalších šiestich parlamentných strán im ponuku nepotvrdila.

"Pani Ťapáková mala k Nove vždy blízko, veď patria s Markízou do rovnakej rodiny - CME. Ale k nám sa určite nechystá," povedal v reakcii na článok Plusky podpredseda hnutia Nová väčšina Gábor Grendel pre Omédiách.com.

Plus jeden deň ďalej píše, že „v súčasnosti by sa Ťapáková mala nachádzať v Španielsku aj so svojím priateľom Vilom Rozborilom."
„Tak si tu tak sedím doma v Bratislave (to je hlavné mesto Slovenskej republiky) a čítam, že by som mal byť v Španielsku... Ja sa len bavím, že ak aj ostatné veci sú rovnako overené, tak potom blahoželám," napísal vo facebookovej diskusii pod článkom Plusky Rozboril.