Mladí liberáli nalepili na centrálu Smeru upravené karikatúry Shootyho

Mladí liberáli nalepili na centrálu Smeru upravené karikatúry Shootyho Facebook Mladí liberáli

Mládežnícke politické združenie Shootyho karikatúry prispôsobili vlastným potrebám a šupli ich na dvere na Súmračnú.

 

 


Politické akcie okolo Denníka N a rozhodnutia vlády a premiéra Roberta Fica neodpovedať na jeho otázky pokračujú.
V stredu poslanec SaS Martin Poliačik nalepil nálepku Denníka N v parlamente na miesto, kde sadáva Robert Fico. V noci občianske združenie Mladí liberáli nalepli na Centrálu Smeru karikatúry zobrazujúce Fica.

Fotkami sa pochválili na Facebooku, upozornil na to web aktuálne.sk. „Strach sa dá prekonať jedine tak, že sa mu pozriete priamo do očí. Mladí liberáli sa snažia pomôcť vládnej strane Smer, ktorej politici sa boja samolepiek. Toto je výsledok našej terapie, priamo na Súmračnej," píše občianske združenie Mladí Liberáli. Píšu, že sa hlásia k hodnotám liberalizmu, "medzi ktoré predovšetkým patrí sloboda a rešpekt k súkromnému vlastníctvu."

Odporúčame aj: Robert Fico Denníku N pomohol vo viacerých smeroch

 

Na výkresoch, ktoré nalepili na Súmračnej, sú síce karikatúry od Shootyho, ktoré vyšli v Denníku N. No nie sú to nálepky, ktoré vkladal do novín Denník N. Kariaktúra je naviac upravené. Na karikatúre Fica je nápis: Už si zo mňa robia srandu aj Mladí liberáli, čo na originálnej karikatúre nie je.

Zisťujeme stanovisko strany Smer aj Denníka N.

CENTRÁLA SMERU OBLEPENÁStrach sa dá prekonať jedine tak, že sa mu pozriete priamo do očí. Mladí liberáli sa snažia pom...

Posted by Mladí Liberáli on 14. máj 2015