Denník N má nové nálepky s kvetinkou a pochválil Fica

Denník N má nové nálepky s kvetinkou a pochválil Fica

Nálepkovú akciu, ktorá nahnevala Roberta Fica, Denník N dnes zopakoval s miernou zmenou.

 

 

Minulý týždeň vyvolalo rozruch rozhodnutie vlády, že nebudú odpovedať na otázky Denníka N. „Dôvodom je dlhodobé tendenčné informovanie o práci kabinetu zo strany denníka, ktoré vyvrcholilo odštartovaním samolepkovej politickej antikampane pod názvom "Poburuje vás tento typ vládnutia?"

Denník N tento týždeň akciu so samolepkami zopakoval. Do novín ale vložil mierne upravené nálepky. Medzi nimi pribudla aj nálepka Shootyho s kvetinkou a nápisom: "Nikoho to neurazí. Ale je to nuda."

 

Foto: Juraj Smatana

 

Pôvodné nálepky (dennikn.sk)„Členovia vlády porušujú zákon, bez štipky humoru reagujú na karikatúry a ukazujú, aká je ich predstava o slobode slova. Aj preto sme sa rozhodli nálepky do novín vložiť opäť. V takejto principiálnej veci sa nedáme zastrašiť," píše šéfredaktor Matúš Kostolný. 

Zároveň s nálepkami vyšiel v Denníku N súbor tém, za ktoré redakcia chváli vládu Roberta Fica. „Stále platí, že Ficov kabinet si priam žiada kritiku a zoznam chýb a nebezpečných rozhodnutí by bol výrazne dlhší ako katalóg pochvál. To však neznamená, že Fica pochváliť nevieme," píše Kostolný.

Odporúčame aj: Robert Fico Denníku N pomohol vo viacerých smeroch

Denník N využil vkladanie nálepok aj na spustenie novej marketingovej akcie pre získanie nových čitateľov - programu bezplatného predplatného.