Zomrela známa herečka Kirstie Alley z Pozri, kto to hovorí (VIDEO)

Zomrela známa herečka Kirstie Alley z Pozri, kto to hovorí (VIDEO) Foto z filmu Pozri, kto to hovorí

Po krátkom boji s rakovinou v 71 rokoch zomrela americká herečka Kirstie Alley, hviezda filmovej trilógie Pozri, kto to hovorí alebo seriálu Sever a Juh. O jej úmrtí dnes informovali na twitteri herečkine deti a agentúre AP ho potvrdil manažér Alley Donovan Daughtry.

"Elán našej matky, jej vášeň pre život a tvorivosť, jej deti, vnúčatá i mnohé zvieratá nemali obdobu. Inšpirovali nás k tomu žiť život naplno práve tak, ako to robila ona," uviedli True a Lillie Parker, jej adoptívne deti.

Alley svoju filmovú kariéru začala v roku 1982 v Los Angeles, kde pôvodne pracovala ako návrhárka interiérov, rolou v dobrodružnom sci-fi filme Star Trek II: Khanov hnev. V historickej ságe Sever a Juh vystúpila ako Virgilia Hazard o tri roky neskôr, píše americký týždenník Variety.

"Vzťah s Kirstie bol jedným z najviac špeciálnych, ktorý som kedy mal. Milujem ťa, Kirstie. Viem, že sa znova stretneme," napísal v reakcii na úmrtie Alley na svojom instagrame herec John Travolta, ktorý s ňou hrával.

V posledných rokoch Alley vystúpila v niekoľkých televíznych reality show vrátane tanečnej súťaže Dancing With the Stars.