V RTVS končí Ťapáková. Do RTVS sa vracia jej predchodkyňa

V RTVS končí Ťapáková. Do RTVS sa vracia jej predchodkyňa Reprofoto TV NRSR

Nový poverený šéf Slovenskej televízie a rozhlasu Igor Slanina krátko po nástupe robí prvé personálne zmeny. K 2. 7. bola z funkcie odvolaná riaditeľka Sekcie marketingu a komunikácie Slovenskej televízie a rozhlasu Zuzana Ťapáková. Bývalá riaditeľka televízie Markíza prišla do RTVS spolu s Ľubošom Machajom.

 Slanina poveril riadením Sekcie marketingu a komunikácie Andreu Pivarčiovú, ktorá prišla do RTVS za Jaroslava Rezníka v júni 2020 a ktorú v roku 2022 nahradila práve Ťapáková.

„Uvedomujem si, že do Slovenskej televízie a rozhlasu prichádzam v zložitej situácii. Igora Slaninu považujem za mimoriadne kvalitného manažéra, s ktorým som vo verejnoprávnom médiu už pracovala, preto som sa rozhodla jeho ponuku prijať," cituje STVR v tlačovej správe Pivarčiovú.

"Verím, že aj vďaka proaktívnej mediálnej a marketingovej komunikácii sa nám podarí prispieť k budovaniu pozitívneho vnímania Slovenskej televízie a rozhlasu v očiach divákov a poslucháčov,“ uviedla Pivarčiová.

Pivarčiová pracuje v oblasti komunikácie a PR od roku 2004. V minulosti bola špecialistkou internej a externej komunikácie a hovorkyňou Slovenskej pošty a hovorkyňou Úradu pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou.